nhar

Burgemeester vuurt afDe Burgemeester van Uithoorn mevrouw D. Oudshoorn -Tinga vuurt bij de Legmeervogels in Uithoorn een kanon af. Zij was gevraagd de openingshandeling te verrichten van het 12e Internationaal scooter treffen. De Heinkel club De Kwakel vierde dit treffen bij de voetbal vereniging de Legmeervogels in Uithoorn.
De organisatie had bedacht dat het leuk zou zijn om in het kader van het thema (“Pirates of the Caribbean”) een kanon af te vuren.
Wij hebben veel ervaring met het afschieten van kanonnen en zorgen voor de juiste begeleiding bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Meer weten of ook een heus kanon af vuren? Bel 0297-521919

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...