nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Burgemeester schiet Kanon af

Burgemeester vuurt afDe Burgemeester van Uithoorn mevrouw D. Oudshoorn -Tinga vuurt bij de Legmeervogels in Uithoorn een kanon af. Zij was gevraagd de openingshandeling te verrichten van het 12e Internationaal scooter treffen. De Heinkel club De Kwakel vierde dit treffen bij de voetbal vereniging de Legmeervogels in Uithoorn.
De organisatie had bedacht dat het leuk zou zijn om in het kader van het thema (“Pirates of the Caribbean”) een kanon af te vuren.
Wij hebben veel ervaring met het afschieten van kanonnen en zorgen voor de juiste begeleiding bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Meer weten of ook een heus kanon af vuren? Bel 0297-521919

Kanon

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.