nhar

Ploegam en DuraVermeer ontfermen zich over Rode Beek

Al zo’n honderd jaar wordt de Rode Beek in Brunssum afgesloten door een mijnsteenberg. Dat belemmert de natuurlijke groei en beweging van flora en fauna. Een grootschalige operatie van infrabedrijven Ploegam en DuraVermeer gaat hier verandering in brengen.

Eén van onze acteurs mocht als Koempel* (*= Koempel = Mijnwerker. Koempel is de verwijzing naar de naam van de bouwcombinatie) tijdens de aftrap en de onthulling van het bouwbord de gasten entertainen/presenteren en onder andere de burgemeester van Brunssum (Luc Winants) de traditionele Koelstamp (Koelstamp is een ontgroening voor een toekomstig mijnwerker) laten ondergaan.
Improvisatieacteurs zorgde voor een entertainende acteur die als een verbinder optrad tussen de bouwers en de genodigden. Voorts verzorgden zij ook voor de opdrachtgever een beeld van de beschermheilige van de mijnwerkers Sint Barbara die als cadeau en bescherming van het project werden overhandigd.

Ook een act op maat nodig? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...