nhar

Burgemeester ondergaat Koelstamp

Ploegam en DuraVermeer ontfermen zich over Rode Beek

Al zo’n honderd jaar wordt de Rode Beek in Brunssum afgesloten door een mijnsteenberg. Dat belemmert de natuurlijke groei en beweging van flora en fauna. Een grootschalige operatie van infrabedrijven Ploegam en DuraVermeer gaat hier verandering in brengen.

Eén van onze acteurs mocht als Koempel* (*= Koempel = Mijnwerker. Koempel is de verwijzing naar de naam van de bouwcombinatie) tijdens de aftrap en de onthulling van het bouwbord de gasten entertainen/presenteren en onder andere de burgemeester van Brunssum (Luc Winants) de traditionele Koelstamp (Koelstamp is een ontgroening voor een toekomstig mijnwerker) laten ondergaan.
Improvisatieacteurs zorgde voor een entertainende acteur die als een verbinder optrad tussen de bouwers en de genodigden. Voorts verzorgden zij ook voor de opdrachtgever een beeld van de beschermheilige van de mijnwerkers Sint Barbara die als cadeau en bescherming van het project werden overhandigd.

Ook een act op maat nodig? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...