nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Burgemeester ondergaat Koelstamp

Ploegam en DuraVermeer ontfermen zich over Rode Beek

Al zo’n honderd jaar wordt de Rode Beek in Brunssum afgesloten door een mijnsteenberg. Dat belemmert de natuurlijke groei en beweging van flora en fauna. Een grootschalige operatie van infrabedrijven Ploegam en DuraVermeer gaat hier verandering in brengen.

Eén van onze acteurs mocht als Koempel* (*= Koempel = Mijnwerker. Koempel is de verwijzing naar de naam van de bouwcombinatie) tijdens de aftrap en de onthulling van het bouwbord de gasten entertainen/presenteren en onder andere de burgemeester van Brunssum (Luc Winants) de traditionele Koelstamp (Koelstamp is een ontgroening voor een toekomstig mijnwerker) laten ondergaan.
Improvisatieacteurs zorgde voor een entertainende acteur die als een verbinder optrad tussen de bouwers en de genodigden. Voorts verzorgden zij ook voor de opdrachtgever een beeld van de beschermheilige van de mijnwerkers Sint Barbara die als cadeau en bescherming van het project werden overhandigd.

Ook een act op maat nodig? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.