nhar

Ceremonieel Huwelijk – Unieke Huwelijksceremonies op Maat

Wil je trouwen op jouw eigen manier, op elke gewenste locatie en tijdstip? Ontdek dan ons aanbod voor een bijzonder ceremonieel huwelijk!

Een ceremonieel huwelijk is meer dan alleen “JA, ik wil” zeggen; het is een unieke ervaring waarbij je elkaar het ja-woord geeft zonder de wettelijke handtekening te zetten. Ideaal als je wilt trouwen op een plek die voor jullie speciaal is, of zelfs in het buitenland.

Waar Trouwen? Overal!

Wij verzorgen ceremoniële huwelijken op officiële trouwlocaties, maar ook op unieke plekken zoals het strand, je eigen tuin, het park, jullie favoriete kroeg, of zelfs in een romantische vuurtoren. Onze ervaren acteurs, Michel Rahn en Mascha Bakker, fungeren als jullie persoonlijke “fake” ambtenaren en schrijven een ceremonie op maat. Niet de standaard ambtenaar, maar een vlotte spreker met humor, empathie en stijl.

Unieke Rituelen voor Jouw Dag

Bij ons gaat het verder dan de standaard huwelijksceremonie. Kies voor extra betekenis met rituelen zoals de zandceremonie of een ander symbolisch gebaar dat bij jullie past.

Voor Iedereen, Zonder Voorbehoud

Onze diensten staan open voor iedereen, ongeacht geslacht of oriëntatie (M/V, M/M, V/V). Een ceremonieel huwelijk is vaak ook budgetvriendelijker dan de traditionele opties bij de gemeente.

Betaalbaar en Persoonlijk

Vanaf €695,00 euro (exclusief reiskosten vanaf Uithoorn) krijgen jullie een unieke en persoonlijke ceremonie op maat. En als mooie herinnering bieden we zelfs de mogelijkheid om een officieel ogend trouwboekje toe te voegen (let op: niet rechtsgeldig).

Contact en Boek Nu!

Ben je overtuigd of heb je nog vragen? Bel ons vandaag nog voor meer informatie en plaats je vrijblijvende boeking. Bereik ons op nummer: 0297-521919.

Jullie unieke huwelijksceremonie begint hier!

Ceremonieel huwelijk?

Dat kan via ons.
Een ceremonieel huwelijk is een ceremonie waarbij je elkaar het ja woord geeft zonder de wettelijke handtekening te zetten. Deze ceremonie is daarmee niet rechtsgeldig. Dus je wilt trouwen maar niet in de kerk of het gemeentehuis, maar je wilt meer dan alleen; “JA, ik wil” zeggen. Lees dan hier verder:

Trouwen op elke gewenste locatie en tijdstip? Zelfs in het buitenland?
Wij verzorgen een ceremonieel huwelijk op de officiële trouw locatie, maar ook in de branding, in je eigen tuin, het park, jullie kroeg of in een vuurtoren. Of we dit nu tijdens de opkomende zon doen of middernacht maakt bij ons niet uit. Bij een gemeente kan dit vaak niet.

Je hebt een geweldige actrice/acteur die jullie huwelijk sluit.
Onze fake ambtenaren worden uitgevoerd door ervaren acteurs en schrijven een ceremonie voor jullie op maat.
Dus niet de saaie ambtenaar die niet gewend is daar enige empathie in te leggen, maar een vlotte goed verzorgde spreker met net zo veel of weinig humor als jullie wensen!

Niet alleen de standaard huwelijksceremonie.
Je kunt bij ons ook andere rituelen laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de zand ceremonie. Of een symbolisch ander ritueel dat bij jullie past.

Voor iedereen.
En natuurlijk zijn we er voor iedereen zonder voorbehoud. (M/V, M/M, V/V)

Vaak goedkoper.
Ceremonieel trouwen is veelal goedkoper dan via een gemeente. Onze tip: Trouw op de dag dat je gratis kunt trouwen bij je eigen gemeente en kies dan een mooie locatie op de dag die jullie wensen.

Trouwboekje er bij?
Zelfs kunnen wij een officieel uitziend trouwboekje leveren bij de trouwceremonie. (Dit boekje is niet rechtsgeldig!)
Een mooie herinnering aan jullie bijzondere dag. Let op: trouwboekjes worden niet separaat verkocht!

Kosten:
Vanaf €695,00 euro exclusief reiskosten af Uithoorn.

Overtuigd?
Bel ons vandaag nog voor meer informatie en plaats je vrijblijvende boeking. Bel ons op nummer: 0297-521919

huwelijken gesloten in 2024

trouwboekjes in 2024