nhar

Cobouwstand daagt uit op de Bouwbeurs2019

Spijkerbroek hangen, spijker slaan en intelligente vragen beantwoorden.

Tijdens de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht stonden wij op de Cobouwstand in het Beurscafé. Daar kon je spijkerbroek hangen, spijker slaan en ook nog intelligente vragen beantwoorden om Cobouwvakker van de dag te worden. Dit waren de stoere ingrediënten op de Cobouwstand. Cobouw is het vakblad in de bouw en zij stonden met een stand in het Bouwbeurscafé.

Vooral veel stoere bouwvakkers (voornamelijk mannen red.) en VMBO scholieren nemen de strijd tegen elkaar op. Onder leiding van onze presentator Bob worden zij aangemoedigd om het tegen elkaar op te nemen, en dat blijkt minder makkelijk dan gedacht. De meeste mensen laten al binnen één minuut los. Maar er worden ook records gevestigd. Zo zijn er kandidaten die 3 minuten hangen maar er waren zelfs twee kandidaten die de 6.00 minuten passeerden. Voor de kandidaten waren er prachtige prijzen te winnen.
Zo was er een Makita Schroef/Klop Boormachine te winnen en meerdere Fein Schroefboormachine’s. 

Voor dit evenement op de bouwbeurs leverden wij de tijdwaarneming en de presentator. Ook Entertainment inzetten tijdens een beurs? Bel 0297-521919

Presentator Bob opBouwbeurs2019
spijkerbroek hangen bouwbeurs2019

Michel Rahn trad tijdens de Bouwbeurs in Utrecht bij Cobouw op als gastheer voor ons spel ‘Word Cobouwvakker van de dag’.

Hij deed dat met verve zoals ik van hem gewend ben. Michel is in staat om mensen naar de stand te trekken en ze een leuk moment te bezorgen.

Hij gaat helemaal op in zijn rol en brengt een lach op het gezicht van de bezoeker. Het improviseren gaat hem als van nature af.

En een belangrijke kwaliteit: Michel denkt mee over de beste oplossing. Ik beveel Michel van harte aan.

Hans Luisman

Marketing Specialist Vakmedianet, Vakmedianet

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...