nhar

agent_jossVoor conceptontwikkeling rondom “Het Mobiele Verkeersplein” kwam Brandbase naar ons bedrijf en vroeg ons een aansprekend charachter te ontwikkelen.

Het Mobiele Verkeersplein, van Shell en VVN,  heeft als doel om de jongste verkeersdeelnemer zo vroeg mogelijk voor te bereiden op een veilige deelname aan het verkeer.
Aan ons de vraag of wij een Agent konden ontwikkelen die kinderen op een leuke en pakkende wijze verkeersles kon geven zonder een belerend vingertje.

Agent Joss van Uppelschoten werd door ons bedacht en uitgewerkt in diverse hoedanigheden. Karakteristiek is zijn grote snor en zijn onhandigheid. Je kunt agent Joss tegen komen in stripvorm, op video, maar ook in levende lijve. Agent Joss is, een ietwat onhandige agent, die door kinderen op de vingers wordt getikt en gewezen op wat hij fout doet (steevast is dan zijn uitspraak: “Ja dat wist ik wel!”). Doordat kinderen Agent Joss wijzen op wat hij fout doet blijft het leermoment langer hangen. Wij hebben zowel de stripkarikatuur alsook de educatie videoproductie’s voor alle filmpjes voor onze rekening genomen.
Op dit moment kennen meer dan 60.000 leerlingen van basisscholen in heel Nederland Agent Joss en zijn avonturen en vragen geregeld op het Mobiele Verkeersplein naar de agent.

Agent Joss is het gezicht bij het Verkeersplein van VVN en Shell en wordt ingezet tijdens publieksacties en grootschalige evenementen.

Op de website www.verkeerpleinen.nl kom je Agent Joss tegen en in educatie filmpjes en onder andere de videoclip “De Baas” (die inmiddels meer dan 200.000 keer werd bekeken.) 

Ook een maatwerk charachter ontwikkelen? Bel ons, vrijblijvend, op telefoonnummer: 0297-521919.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...