nhar

riec Congres

….Ondermijningsdag 2022

Op 14 december 2022 waren zes acteurs in opdracht van VKOZ uit Rotterdam aanwezig tijdens het Riec* congres in Ahoy Rotterdam. *=Het Regionale Informatie- en Expertise Centrum Rotterdam, afgekort het RIEC, richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Ze verbinden informatie, expertise en krachten van de verschillende overheidsinstanties.

Mascha Bakker was gevraagd om samen met Astrid Joosten, die de dag voor zat, als sidekick op te treden. Verder konden we verschillende acteurs inzetten die zorgden voor de ontvangst tijdens het congres. De bezoekers werden niet ontvangen in een congresomgeving maar in een heuse club inclusief dreunende beats. De dag stond in het teken van ondermijning en er waren ook bijzondere belevingelementen aan de dag toegevoegd. Zoals een speciale route voor congresdeelnemers waar ze kennis konden maken met hoe eenvoudig je nu eigenlijk terecht kunt komen in een ondermijningssituatie. In de prachtige decors van Art4YouDecorations werden de bezoekers geleid van een shishalounge naar een voetbalkantine. 

©Foto’s: Jan van der Ploeg – Improvisatieacteurs 

Meer weten of ook acteurs inzetten?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...