nhar

Cor den Draaijer Pitcht voor Semi overheidsinstelling

Pitchen op video voor Semioverheidsinstelling 

Uithoorn: 19092023

In samenwerking met Basicfilm heeft Cor den Draaijer onlangs een krachtige pitch geleverd als onderdeel van een beleidsaanvraag voor een vooraanstaande semioverheidsinstelling.

Deze unieke pitch, vastgelegd op video in de Tiny Studio, werd vervolgens verspreid onder alle leidinggevenden, en het heeft de aandacht getrokken vanwege zijn inspirerende en vooral andere benadering.

Het Belang van de Pitch:
De beleidsaanvraag vertegenwoordigde een cruciale aanvraag voor de semioverheidsinstelling, die op zoek was naar innovatieve ideeën en leiderschap om hun toekomstige koers te bepalen. Cor den Draaijer, een bekende “expert” op het gebied van beleidsontwikkeling en strategisch denken, stond voor de uitdaging om hun visie en plannen op een overtuigende manier te presenteren.

Samenwerking met Basicfilm:
Om de pitch tot leven te brengen, sloeg Cor den Draaijer de handen ineen met Basicfilm, een videoproductiebedrijf dat bekend staat om zijn creativiteit en professionele aanpak. Samen werkten ze aan het creëren van een visueel aantrekkelijke en informatieve video die de kernboodschappen van de beleidsaanvraag op de juiste manier kon overbrengen.

De Impact:
Na het bekijken van de video waren de leidinggevenden onder de indruk van Cor den Draaijer’s expertise en enthousiasme. De pitch bleek waardevol bij het nemen van beslissingen met betrekking tot de beleidsaanvraag. Het heeft ook de basis gelegd voor een vruchtbare samenwerking tussen de semioverheidsinstelling en Cor den Draaijer.

Conclusie:
De samenwerking tussen Cor den Draaijer en Basicfilm resulteerde in een memorabele pitch die de semioverheidsinstelling heeft geholpen om een heldere koers uit te stippelen voor de toekomst. Deze gebeurtenis benadrukt het belang van samenwerking bij het aangaan van beleidsuitdagingen.
Cor den Draaijer’s pitch zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten.

Meer weten of ook een acteur op video inzetten voor uw event?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Cor den Draaijer
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...