nhar

Zonder inkoop geen NVWA

Op 16 januari stonden Fred en Corrie den Draaijer op de NVWA Parade in de Brabanthallen te Den Bosch.

Doel van deze bijeenkomst voor alle 1600 medewerkers van de dienst was informeren en kennis delen. De afdeling inkoop moest op humoristische wijze onder de aandacht worden gebracht met een Quiz.

Het nieuwe inkoopsysteem was nog niet bekend genoeg bij de medewerkers van de NVWA.
De dienst had daarom besloten om het duo Fred en Corrie den Draaijer (acteurs van Improvisatieacteurs) in te zetten tijdens dit landelijk congres om het inkoopsysteem onder de aandacht te brengen.

Ook op parade achtige wijze mensen enthousiasmeren op een beurs of congres? Bel dan nu vrijblijvend met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.

Fred en Corrie den Draaijer in actie

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...