nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Cor en Fred presenteren Quiz NVWA

Zonder inkoop geen NVWA

Op 16 januari stonden Fred en Corrie den Draaijer op de NVWA Parade in de Brabanthallen te Den Bosch.

Doel van deze bijeenkomst voor alle 1600 medewerkers van de dienst was informeren en kennis delen. De afdeling inkoop moest op humoristische wijze onder de aandacht worden gebracht met een Quiz.

Het nieuwe inkoopsysteem was nog niet bekend genoeg bij de medewerkers van de NVWA.
De dienst had daarom besloten om het duo Fred en Corrie den Draaijer (acteurs van Improvisatieacteurs) in te zetten tijdens dit landelijk congres om het inkoopsysteem onder de aandacht te brengen.

Ook op parade achtige wijze mensen enthousiasmeren op een beurs of congres? Bel dan nu vrijblijvend met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.

Fred en Corrie den Draaijer in actie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.