nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Cor zorgt voor Reuring

All I Want for Christmas Show.

Op vrijdagavond 11 december tussen 20.00 uur en 21.30 uur keken alle medewerkers van een groot postorderbedrijf naar hun eigen Kerstshow.

Een programma dat live uitgezonden wordt in Tilburg en vanuit een heuse Kerstbus die door het land reed en geproduceerd werd door het Bureau voor Reuring.

Wensen van en door collega’s werden massaal ingevuld en de leukste wensen werden vervuld. Eén van die wensen was dat er iemand in het zonnetje werd gezet die net een baby heeft gekregen.

Cor den Draaijer onze interieurverzorgster was van de partij want het schoonmaken door de gelukkige schiet er nu een beetje in.

Uiteraard werd dit alles met de camera live uitgezonden en was de reactie van de gelukkige heel erg mooi en puur.

Ook mensen in het zonnetje zetten met een typetje of serieus?
Bel ons op nummer: 0297-521919

 

Cor staat te wachten

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.