nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Coronatainment bij AH Jos van den Berg

Jaap leidt deurbeleid in juiste banen…..  

Wat doe je als creatief supermarktondernemer als het paasweekeinde voor de deur staat tijdens de Corona-crisis? Dan vraag je Improvisatieacteurs.nl om iets leuks te bedenken! Voor AH Jos van den Berg verzorgden wij een humorvolle entree-act op gepaste afstand. Het zou enorm druk worden en door alle maatregelen van de Rijksoverheid konden de drukke winkeldagen wel wat humor en entertainment gebruiken.

En dat werkte. De bezoekers gingen met een glimlach en soms schaterlachend naar binnen en kwamen Jaap na afloop bedanken voor de vele blije gezichten in de winkel. 

Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Jaap op de Scheidsrechtersstoel
Jaap achter de karren

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.