nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Corrie Den Draaijer op Animal Event 2019

Raskattencafé Animal Event domein van Corrie den Draaijer

Drie dagen lang stonden de Beekse Bergen in het teken van dierenshows, workshops en leerzame demonstraties. In totaal genoten meer dan 30.000 dieren-fans van een afwisselend programma met de meest uiteenlopende diersoorten.

Dat het dierenfestival ook een paradijs voor kattenliefhebbers is bleek uit de vele bezoekers die het Royal Canin Raskattencafé trok. Naast de diverse lezingen en boekpresentaties konden ook de kittens in het Glazen Huis rekenen op veel aandacht. Corrie den Draaijer was in opdracht van de organisatie aanwezig om de gasten naar het Royal Canin Raskattencafé te lokken. Verder verzorgde zij de presentaties, wrap ups, boekpresentaties en kondigde de lezingen en de workshops aan.

De veertiende editie van Animal Event is op 1, 2 en 3 mei 2020 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Ook entertainment inhuren voor je evenement of open dag? Bel ons vrijblijvend om te brainstormen of stuur ons een E-mail.[

collage Animal Event.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.