nhar

Cowboy Billy the Kitter is in town voor ProGold.

De enige echte cowboy Billy the Kitter was aanwezig tijdens de SGA Vakdagen in Gorinchem op 6,7,8 november 2018.

Doel van de inzet van Cowboy Billy the Kitter was aandacht genereren en mensen aanspreken op de stand van ProGold (onderdeel van PPG) voor het Acrylaatkit Programma van ProGold.

Op deze dagen liep onze cowboy rond om de mensen te attenderen op de Acrylaatkitten, Quizzen te spelen en give-aways uit te delen in de vorm van originele Billy the Kitter T-shirts.

Hoi Michel alias “Billy de Kitter”,

Bedankt voor je fijne samenwerking!

Je hebt als “Billy de Kitter” echt een positieve bijdrage geleverd aan onze ProGold-stand tijdens de SGA in Gorinchem. Zowel de bezoekers als de stand-bemanning hebben van je genoten. 

Jouw betrokkenheid, professionaliteit en flexibiliteit zijn echt TOP!

Wendy Kok

Marketing en Communicatie Coördinator, ProGold

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...