nhar

Improvisatieacteurs.nl levert promotiekits en bijbehorende acteurs en actrices of promoteams om van je event, groot of klein, fotomarketing met Polaroidsfoto’s merksympathie te creëren. Kies eenvoudig voor de charme van analoog of maak een combinatie met digitaal en Social Media.

Photoflyer Classic

  • Nieuwste generatie retro analoge/digitale camera’s van Fuji.
  • Communiceer tweezijdig op de unieke stickerframes
  • Analoog Instant foto (Instax) (zoals u van vroeger de polaroids kent)
  • Hoge conversie resultaten, met wincodes & afscheurcoupons
  • Altijd en overal sympathiek!

Wel eens nagedacht wat een direct klaar foto (Polaroid) met je doet?
Zonder iets te zeggen, creëert een instant foto zéér bijzondere momenten.
Een instant foto is authentiek, sympathiek én zorgt direct voor een smile op ieders gezicht. Jong of oud, de reacties zijn altijd lovend als de foto zich langzaam ontwikkelt in je hand. Samen wacht je gemakkelijk 20 seconden ‘wapperend’ op het resultaat. Je staat even stil om samen met je vrienden, jouw eigen instant foto te bewonderen. Kortom, 20 bijzondere seconden waar je aandacht bij blijft en waar je als merk onderdeel van kan uitmaken.
‘Brand’ deze instant foto’s en zie hoe je instant merk sympathie creëert.

Een Instax (Polaroid) instant foto is dan ook de perfecte ijsbreker om het 1-op-1 contact aan te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een evenement of promotie actie. Gebruik de kracht van direct klaar, in combinatie met de unieke easy-use® stickerframe, om de hoogst mogelijke conversies te behalen.
Maak kennis met onze mogelijkheden…..
Trouwens weet je dat we allerlei mooie retro-outfits hebben om onze polaroid boys en girls mee uit te rusten.

Wij zijn sinds 1 februari 2016 officieel partner van Photoflyer®

Bel daarom vandaag nog naar: 0297-521919.

%

garantie dat u straks bij de doelgroep hangt!

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...