+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Improvisatieacteurs.nl levert promotiekits en bijbehorende acteurs en actrices of promoteams om van je event, groot of klein, fotomarketing met Polaroidsfoto’s merksympathie te creëeren. Kies éénvoudig voor de charme van analoog of maak een combinatie met Social Media.

fotomarketingPhotoflyer Classic

  • Nieuwste generatie retro analoge camera’s van Fujifilm
  • Communiceer tweezijdig op de unieke stickerframe
  • Analoog Instant foto (Instax)
  • Hoge conversie resultaten, met wincodes & afscheurcoupons
  • Altijd en overal sympathiek!

Wel eens nagedacht wat een Polaroid foto met je doet?
Zonder iets te zeggen, creëert een instant foto zéér bijzondere momenten.
Een instant foto is authentiek, sympathiek én zorgt direct voor een smile op ieders gezicht. Jong of oud, de reacties zijn altijd lovend als de foto zich langzaam ontwikkelt in je hand. Samen wacht je gemakkelijk 20 seconden ‘wapperend’ op het resultaat. Je staat even stil om samen met je vrienden, jouw eigen instant foto te bewonderen. Kortom, 20 bijzondere seconden waar je aandacht bij blijft en waar je als merk onderdeel van kan uitmaken. ‘Brand’ deze instant foto’s en zie hoe je instant merk sympathie creëert.

Een Polaroid instant foto is dan ook de perfecte ijsbreker om het 1-op-1 contact aan te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een evenement of promotie actie. Gebruik de kracht van Polaroid, in combinatie met de unieke easy-use® stickerframe, om de hoogst mogelijke conversies te behalen.
Maak kennis met onze mogelijkheden…..
retro girlsTrouwens weet je dat we allerlei mooie retro-outfits hebben om onze polaroid boys en girls mee uit te rusten.

Wij zijn sinds 1 februari 2016 officieel partner van Photoflyer®

Bel daarom vandaag nog naar: 0297-521919.
polaroid_marketing