nhar

Ambassadeursvrouwen maken hun opwachting op de 15e editie van de Gezond&Zeker innovatiedag 2018.

Improvisatieacteurs.nl levert al sinds 15 jaar het entertainment tijdens de jaarlijks terugkerende vakbeurs.
Eerst had de beurs de naam ErgoCoach dagen maar later veranderde dat naar Gezond en Zeker Kennisdagen en sinds twee jaar heet het de Gezond&Zeker Innovatiedagen. Deze dagen worden georganiseerd Pinoproducties in opdracht van Regio+.

Het programma Gezond en Zeker is een landelijk programma over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Agressie en fysieke belasting zijn vaak oorzaak van verzuim en ziekte in de Nederlandse gezondheidszorg. Deze vakbeurs helpt door professionals van informatie te voorzien. Ook dit jaar vond dit plaats in het NBC te Nieuwegein.

Dit keer waren onze ambassadeurs vrouwen De Dames aan de beurt en zorgden voor de ontvangst van de gasten, ook verzorgden zij een deel van het plenair programma door met de mensen samen te gaan zingen en bewegen (zo werd door ons een maatwerk lied geschreven), verwezen zij de mensen naar de break-out sessies en zwaaiden de mensen ook weer uit aan het einde van de kennisdag.

Meer weten of ook de Dames inzetten? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919

 

De Dames campagnefoto

Hi Mascha,

Ik wilde jou en Michel nog even bedanken voor jullie inzet vorige week!
Jullie moeten enorm moe geweest zijn aan het eind van de dag, want ik heb jullie alleen maar druk bezig gezien op hoge hakken ;).
Het lied was geweldig en werkte super, in de bijlage een concept foto van het lied waarop je alleen maar lachende gezichten ziet!! Heel veel dank.

Coco Heitink

Communicatieadviseur, Regio+

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...