nhar

De Dames zijn op de 15e editie van Gezond en Zeker

Ambassadeursvrouwen maken hun opwachting op de 15e editie van de Gezond&Zeker innovatiedag 2018.

Improvisatieacteurs.nl levert al sinds 15 jaar het entertainment tijdens de jaarlijks terugkerende vakbeurs.
Eerst had de beurs de naam ErgoCoach dagen maar later veranderde dat naar Gezond en Zeker Kennisdagen en sinds twee jaar heet het de Gezond&Zeker Innovatiedagen. Deze dagen worden georganiseerd Pinoproducties in opdracht van Regio+.

Het programma Gezond en Zeker is een landelijk programma over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Agressie en fysieke belasting zijn vaak oorzaak van verzuim en ziekte in de Nederlandse gezondheidszorg. Deze vakbeurs helpt door professionals van informatie te voorzien. Ook dit jaar vond dit plaats in het NBC te Nieuwegein.

Dit keer waren onze ambassadeurs vrouwen De Dames aan de beurt en zorgden voor de ontvangst van de gasten, ook verzorgden zij een deel van het plenair programma door met de mensen samen te gaan zingen en bewegen (zo werd door ons een maatwerk lied geschreven), verwezen zij de mensen naar de break-out sessies en zwaaiden de mensen ook weer uit aan het einde van de kennisdag.

Meer weten of ook de Dames inzetten? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919

 

De Dames campagnefoto

Hi Mascha,

Ik wilde jou en Michel nog even bedanken voor jullie inzet vorige week!
Jullie moeten enorm moe geweest zijn aan het eind van de dag, want ik heb jullie alleen maar druk bezig gezien op hoge hakken ;).
Het lied was geweldig en werkte super, in de bijlage een concept foto van het lied waarop je alleen maar lachende gezichten ziet!! Heel veel dank.

Coco Heitink

Communicatieadviseur, Regio+

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...