nhar

 

Reinildis DuivenééDeWitt zorgt voor een lach.  

 

In Coronatijd verhuizen met je zaak naar een nieuwe locatie. Een gedurfde stap maar onderneemster Mona Albring van De Chokotoko in Uithoorn nam het besluit om het te doen. Na zes jaar een pand te hebben gehad in de Dorpsstraat in Uithoorn verhuisde zij naar het Amstelplein in Uithoorn.
Het reisbureau wat eerst gevestigd was in het Winkelcentrum is verhuisd naar het Zijdelwaardplein en De Chokotoko neemt haar plaats in.

Op vrijdag 15 mei opende wethouder Jan Hazen (Economische zaken en Locoburgemeester) het pand onder leiding van onze eigen Reinildis DuivenééDeWitt.

Daarna  ging Reinildis aan de slag om mensen binnen te lokken. Elke bezoeker kreeg desgewenst, uiteraard op de juiste en gepaste afstand, een doosje of een zakje uitgereikt waarin ze een gratis Bon Bon naar keuze mochten doen. Reinildis deelde deze doosjes en zakjes uit met een speciale reikstok zodat voldoende afstand in acht werd genomen.
Het resulteerde in vele blije gezichten, enthousiaste reacties, een volle winkel en uiteraard ook in veel impuls aankopen en daarmee zette De Chokotoko zich op de Uithoornse kaart. Een geslaagde actie in Coronatijd.

Ook een (her)opening organiseren op de juiste afstand? Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?

Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Nouuuuu moet echt ff bijkomen hoor!!! En nogmaals je was SUPERRRR!!! Bedankt voor de 2 topdagen!!😘😘

Mona Albring

Eigenaresse , De ChokoToko Uithoorn

Entertainment op Afstand
Opening Chokotoko
Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...