nhar

Deskundig voor de Toekomst

Reinildis ontvangt de gasten.Op 23 juni vond de conferentie ‘Deskundig voor de Toekomst’ plaats in het Sparta stadion.

Het Van Kleefinstituut te Rotterdam organiseerde deze bijeenkomst en ruim 150 enthousiaste zorgprofessionals gingen deze dag aan de slag met alle veranderingen in de ouderenzorg. Die veranderingen betekenen veel voor de inhoud van het vak als verpleegkundige en verzorgende; denk aan netwerken, opkomen voor je vak, leiderschap en zelfredzaamheid.

Alle deelnemers werden in de hal van het Sparta stadion op ludieke wijze welkom geheten door onze gastvrouw en dagvoorzitter Reinildis DuivenééDeWitt, die daarna de conferentie opende. De opening stond in het teken van het netwerk van de zorgprofessional, dat steeds belangrijker wordt om vakkundig te kunnen werken. Reinildis liet de aanwezigen eerst elkaar de hand te schudden en maakte zo duidelijk hoe dichtbij en gemakkelijk je collega’s kunt treffen en je netwerk kunt vergroten. Dit leverde meteen al veel lachende gezichten op. Daarna namen Jan en Jacqueline van Ervarea het stokje over en gingen we verder met netwerken als zorgprofessional. Op een interactieve manier kwam de groep samen tot een top 3 van do’s:

20160623_142241Praat veel met collega’s
Ga naar bijeenkomsten
Lever goed werk!

Om echt te voelen hoezeer we allemaal met elkaar verbonden zijn in een ‘zichtbaar en voelbaar netwerk van zorgprofessionals’ maakten we een echt netwerk. Reinildis gooide bollen wol de zaal in en daagde iedereen uit verbinding te maken met alle collega’s om hen heen. Zo voelde iedereen dat zij onderdeel zijn van een groot netwerk van zorgprofessionals! Twee deelnemers gaan iets moois maken met de netwerkwol. We zijn benieuwd!

Na de opening tijd voor de workshops. Iedereen volgde 3 workshops waarbij gekozen kon worden uit 9 workshops. Van leiderschap tot transitie ouderenzorg en van invloed tot resultaatgericht werken; keuze genoeg dus!

Na het diner werd de middag afgesloten met een interactieve terugblik op de dag. Hierbij werd het publiek volop betrokken. Soms hilarisch en soms ontroerend.

Ook maatwerkentertainment openingsact of een dagvoorzitter nodig? Bel:0297-521919
20160623_141940

Reinildis DuivenééDeWitt
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...