nhar

Diertrainerscongres 2019

 

Eerste diertrainerscongres in Megen een feit

 

Op 27 september jl. vond het eerste Diertrainerscongres van Nederland plaats.

Het managen/trainen van dieren is al sinds mensenheugenis een feit. Maar het houden van dieren onder menselijke zorg staat momenteel behoorlijk ter discussie. Op het diertrainerscongres gaven maar liefst  9 sprekers acte de présence. 
De presentatie van de dag werd verzorgd door presentator: Michel Rahn.

Hij was deze dag de MC en zorgde voor de aan en afkondigingen en bewaakte het tijdschema in opdracht van de Diertrainersacademie.

Het congres bleek een groot succes en een vervolg is al in de planning.
Op 25 september 2020 zal het nieuwe congres plaats vinden in Barneveld op het MBO Aeres. Meer info: https://dierentrainersacademie.nl/congressen/

 Ook een congres laten begeleiden door een presentator? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

 

 

Vrijdag 27 september 2019 heeft het 1e Dierentrainers Congres plaatsgevonden in het idyllische Brabantse stadje Megen. Het thema was: de zin en onzin over het trainen van dieren.

Zo’n kleine 100-tal Dierentrainers vanuit allerlei expertises kwamen samen om te luisteren naar een 8-tal interessante sprekers en om te netwerken.

 

Het Congres is een groot succes geworden mede door de inbreng van het bedrijf ‘Improvisatieacteurs’ en wel specifiek door Michel Rahn. Op zeer professionele en ludieke wijze werden de deelnemers welkom geheten en de sprekers geïntroduceerd. Vele malen heb ik dan ook gehoord dat zijn aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. Met zijn scherpe blik en betrokkenheid bij het programma is hij de hele dag een onmisbare schakel geweest tussen het publiek, de sprekers en de organisatie.

 Wat een geweldige vakman!

Michel heeft een stevige bijdrage geleverd aan het congres en wij hebben hem alweer geboekt voor het volgende congres op 25 september 2020!

Toinny Lukken

Directeur, Dierentrainersacademie

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...