nhar

Digisterkerdag 2020 Amersfoort

Conducteur Jaap aanwezig om IEDEREEN op juiste spoor te houden.

Op 5 maart vond de Digisterkerdag 2020 plaats in het Oude Magazijn in Amersfoort. Hoofdconducteur Jaap was aanwezig om iedereen op het juiste spoor te houden.

Het Digisterkercongres is bezocht door zo’n 180 gasten uit het gehele land. De Digisterkerdag richt zich op vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, van bibliotheken, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Kortom, reisgenoten die willen bijdragen aan een (digitale) samenleving die niemand onderweg achterlaat!

Conducteur Jaap deed in opdracht van Digisterker aan tijdsbewaking, deed aan en afkondigingen en stuurde iedereen de juiste kant uit. Voorzien van de nodige humor werd het een leerzame en succesvolle dag. 

Ook een “logistiek”sterke acteur of conducteur nodig?
Bel ons dan nu vrijblijvend op nummer: 0297-521919
Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Beste Michel,
De Digisterkerdag zit erop! We zijn allemaal nog een beetje aan het nagenieten en uitblazen van een volle intensieve dag…
Maar we kijken er met voldoening en tevredenheid op terug, hopelijk jij ook!
Dank je wel voor je deelname, je inzet en je bereidheid om van deze dag een succes te maken!
Met vriendelijke groet,

Tamara Klappe

Communicatiemedewerker, Stichting Digisteker

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...