nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Diploma’s ROC

800 studenten ontvangen diploma.

Van maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli 2021 vonden de diploma-uitreikingen in het leerhotel NH Amsterdam Zuid plaats.
Het MBO college Centrum voorzag maarliefst 800 studenten van een diploma. Studenten van de bakkersopleiding, sectie toerisme, gastheerschap en MBO+ leerlingen kregen in dit leerhotel hun diploma’s uitgereikt.

Door de Corona maatregelen was het niet mogelijk om meerdere mensen uit te nodigen voor het evenement en mochten leerlingen slechts één ouder mee nemen. De diploma-uitreikingen werden daarom via livestreams uitgezonden. Familie, vrienden, kennissen en alle andere belangstellenden konden deze dan thuis bekijken.

Onze acteur van dienst was er om de ontvangsten en diplomeringen te begeleiden en voor een vrolijke noot te zorgen tijdens de diplomeringen.  

Ook een vrolijke noot nodig voor de gastenontvangst? Bel ons dan nu vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt onze studenten een onvergetelijke avond bezorgd.

Frank van Haitsma

opleidingsmanager Business & Events, ROC van Amsterdam

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.