nhar

800 studenten ontvangen diploma.

Van maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli 2021 vonden de diploma-uitreikingen in het leerhotel NH Amsterdam Zuid plaats.
Het MBO college Centrum voorzag maarliefst 800 studenten van een diploma. Studenten van de bakkersopleiding, sectie toerisme, gastheerschap en MBO+ leerlingen kregen in dit leerhotel hun diploma’s uitgereikt.

Door de Corona maatregelen was het niet mogelijk om meerdere mensen uit te nodigen voor het evenement en mochten leerlingen slechts één ouder mee nemen. De diploma-uitreikingen werden daarom via livestreams uitgezonden. Familie, vrienden, kennissen en alle andere belangstellenden konden deze dan thuis bekijken.

Onze acteur van dienst was er om de ontvangsten en diplomeringen te begeleiden en voor een vrolijke noot te zorgen tijdens de diplomeringen.  

Ook een vrolijke noot nodig voor de gastenontvangst? Bel ons dan nu vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt onze studenten een onvergetelijke avond bezorgd.

Frank van Haitsma

opleidingsmanager Business & Events, ROC van Amsterdam

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...