nhar

Diploma’s ROC

800 studenten ontvangen diploma.

Van maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli 2021 vonden de diploma-uitreikingen in het leerhotel NH Amsterdam Zuid plaats.
Het MBO college Centrum voorzag maarliefst 800 studenten van een diploma. Studenten van de bakkersopleiding, sectie toerisme, gastheerschap en MBO+ leerlingen kregen in dit leerhotel hun diploma’s uitgereikt.

Door de Corona maatregelen was het niet mogelijk om meerdere mensen uit te nodigen voor het evenement en mochten leerlingen slechts één ouder mee nemen. De diploma-uitreikingen werden daarom via livestreams uitgezonden. Familie, vrienden, kennissen en alle andere belangstellenden konden deze dan thuis bekijken.

Onze acteur van dienst was er om de ontvangsten en diplomeringen te begeleiden en voor een vrolijke noot te zorgen tijdens de diplomeringen.  

Ook een vrolijke noot nodig voor de gastenontvangst? Bel ons dan nu vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt onze studenten een onvergetelijke avond bezorgd.

Frank van Haitsma

opleidingsmanager Business & Events, ROC van Amsterdam

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...