nhar

€488000 euro opbrengst

Zaterdag 5 oktober 2019 organiseerde de Dirk Kuyt Foundation voor de derde keer haar Charity Night in Grand Hotel Huis ter Duin. Een zeer bijzondere  avond met een opbrengst van maar liefst €488.000.

Toiletjuffrouw Cor den Draaijer en Look A Like Pierluigi Collina waren aanwezig om de avond Luister bij te zetten en om geld, op ludieke wijze, afhandig te maken van de aanwezige gasten…….

Met de opbrengst gaat de Kuyt Foundation door met het stimuleren van  aangepaste sport en het ondersteunen en organiseren van evenementen en projecten om iedereen te laten ervaren hoe leuk sporten is! 

Ook geld afhandig maken van uw gasten voor het goede doel op een leuke wijze? Bel ons voor de mogelijkheden!
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Look a Like pierreluigicollina
Dirk Kuyt en Cor den Draaijer
Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...