nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Dirk Kuyt Foundation Charity Night 2019

€488000 euro opbrengst

Zaterdag 5 oktober 2019 organiseerde de Dirk Kuyt Foundation voor de derde keer haar Charity Night in Grand Hotel Huis ter Duin. Een zeer bijzondere  avond met een opbrengst van maar liefst €488.000.

Toiletjuffrouw Cor den Draaijer en Look A Like Pierluigi Collina waren aanwezig om de avond Luister bij te zetten en om geld, op ludieke wijze, afhandig te maken van de aanwezige gasten…….

Met de opbrengst gaat de Kuyt Foundation door met het stimuleren van  aangepaste sport en het ondersteunen en organiseren van evenementen en projecten om iedereen te laten ervaren hoe leuk sporten is! 

Ook geld afhandig maken van uw gasten voor het goede doel op een leuke wijze? Bel ons voor de mogelijkheden!
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Look a Like pierreluigicollina
Dirk Kuyt en Cor den Draaijer

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.