nhar

DRIVE THRU ROC van Amsterdam. 

Hoofddorp 9 juli 2021. Ook dit jaar kozen het MBO College Airport en Roc Amstelland voor een 3-daagse diploma-uitreiking via een ‘drive-thru’ op het parkeerterrein van het MBO College Airport in Hoofddorp. Presentatoren Michel en Mandy zorgden in opdracht van Par-AV en ROC van Amsterdam, MBO Airport College en MBO College Amstelland voor het entertainment en de presentatie.

Ruim 1.100 studenten werd het diploma overhandigd.
Ondanks de nog steeds geldende coronamaatregelen kregen ze zo toch een persoonlijke uitreiking. De mentoren en docenten schreven daarbij voor iedere geslaagde student een persoonlijke boodschap op een ansichtkaart.

Camera’s zorgden ervoor dat ook mensen thuis (vanover de hele wereld werd er ingelogd) mee konden kijken op de live video stream. Na persoonlijke woorden van de docenten op het podium vertrokken de auto’s via een erehaag van docenten die hen, op 1,5 meter afstand, uitzwaaiden op weg naar de volgende bestemming in hun carriere.

Ook een diploma drive-thru organiseren en moderator nodig?
Dat kunnen we! Meer weten? Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Hier doen we het voor! Een voorrecht om erbij te mogen zijn op deze meer dan stralende dagen!
Met speciale dank aan PAR-AV geluids- en beeld-technische ondersteuning en Michel Rahn als moderator en super sfeermaker!
Nicky Schiphorst

Communication Management , MBO College Airport

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...