nhar

Diploma Drive Thru ROC van Amsterdam

DRIVE THRU ROC van Amsterdam. 

Hoofddorp 9 juli 2021. Ook dit jaar kozen het MBO College Airport en Roc Amstelland voor een 3-daagse diploma-uitreiking via een ‘drive-thru’ op het parkeerterrein van het MBO College Airport in Hoofddorp. Presentatoren Michel en Mandy zorgden in opdracht van Par-AV en ROC van Amsterdam, MBO Airport College en MBO College Amstelland voor het entertainment en de presentatie.

Ruim 1.100 studenten werd het diploma overhandigd.
Ondanks de nog steeds geldende coronamaatregelen kregen ze zo toch een persoonlijke uitreiking. De mentoren en docenten schreven daarbij voor iedere geslaagde student een persoonlijke boodschap op een ansichtkaart.

Camera’s zorgden ervoor dat ook mensen thuis (vanover de hele wereld werd er ingelogd) mee konden kijken op de live video stream. Na persoonlijke woorden van de docenten op het podium vertrokken de auto’s via een erehaag van docenten die hen, op 1,5 meter afstand, uitzwaaiden op weg naar de volgende bestemming in hun carriere.

Ook een diploma drive-thru organiseren en moderator nodig?
Dat kunnen we! Meer weten? Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Hier doen we het voor! Een voorrecht om erbij te mogen zijn op deze meer dan stralende dagen!
Met speciale dank aan PAR-AV geluids- en beeld-technische ondersteuning en Michel Rahn als moderator en super sfeermaker!
Nicky Schiphorst

Communication Management , MBO College Airport

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...