nhar

Alternatief Sinterklaasfeest drive thru of via de Live Stream

 

Sint gaat met zijn tijd mee!

Maak je geen zorgen! Sinterklaas en Pieten komen naar Nederland hoor…….

Goed nieuws! Sinterklaas komt dit jaar gewoon uit Spanje naar Nederland toe. Sinterklaas en Pieten zijn gezond en hebben er zin in. Het is een jaar waarin veel is gebeurd en er behoefte is aan verbinding. Wij gaan graag de creatieve uitdaging aan om een mooi alternatief Sinterklaasfeest te maken samen met u !

Sinterklaas Coronaproof boeken?

SinterklaasenPieten.nl (onderdeel van Improvisatieacteurs.nl) heeft diverse alternatieven bedacht waardoor Sint toch Coronaproof op bezoek kan komen. Zo kunt u met uw bedrijf of instelling toch genieten van een mooi feest op gepaste afstand.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een Drive Thru Sinterklaasfeest jij rijdt langs met je gezin bij Sinterklaas. (let op: sommige gemeenten vereisen een evenementenvergunning voor dit soort drive thru’s). 
  • Basis optie: Of wat dacht je van een Video op maat met kleurplaat. (Je ontvangt een link naar een Youtubefilmpje)
  • Meest gekozen optie: Of  we maken een heuse live Stream waarin de Sint vragen van kids beantwoord met Sinterklaas live via video (kinderen sturen vooraf vragen in per mail op het geheime E-mail adres! We tellen samen af naar het begin we zingen een lied en Sint vertelt een verhaal. Kijk alvast hoe jouw stream er uit kan zien.
   (https://par-av.nl/stream/sinterklaas/) (wachtwoord: Pepernoot)
   Ook bestaat de mogelijkheid tot een Zoom of Teams meeting.
  • Of een Hybride evenement. Deels met publiek en deels online……..

Allemaal professionele oplossingen die we graag op een creatieve manier vormgeven. Samen met onze AV partner (Par-AV) maken we er iets moois van.

Kortom neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Meer weten? Bel ons dan nu vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

 

Sinterklaas met duimen omhoog
sint-roetpieten2020
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...