nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Open dagen Graafschapcollege begeleid door EHBO

Tijdens de Open dagen van het Graafschapcollege waren onze EHBO’ers in actie om de twijfelende studenten naar de Spoedeisende hulp te verwijzen.

Deze twee uiterst effectieve EHBO’ers (Eerste Hulp bij Opleidingsvragen) vingen ouders en leerlingen op in het gebouw van het Graafschapcollege in Doetinchem

Gewapend met humor, twee Elektrische steps voorzien van zwaailicht en sirene,  spraken zij bezoekers van de open dagen aan. Keuze’s maken is voor leerlingen (en ouders) vaak een lastige aangelegenheid en onze acteurs gaven aan dat er een dokterspost was met een dokter Decaan die hen uitkomst kon bieden.

Uiteraard verwezen zij ook naar de juiste lokalen en naar de koffie en thee. Immers als je gaat studeren moet je ook goed voor jezelf zorgen.

Zelf ook mobiel entertainment nodig? Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919 of stuur een E-mail.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

EHBO'ers

Ze waren geweldig!
Ontzettend gelachen maar ook waar nodig serieus.
Twee toppers 

Team Marketing

Graafschap College

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.