nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

OPEN Dag(en), Familiedagen Organiseren?

 

U organiseert een open dag……. Wat nu?
Bel ons en we maken samen een mooi concept!
Denk dan aan maatwerkentertainment of thematisch entertainment die aansluit bij uw open dag!

Waarom zou ik Entertainment inzetten op de open dag?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Uw gasten weten direct waar ze aan toe zijn. Prettige ontvangst …..het ijs is direct gebroken. Niet alleen is de act ontspannend en leuk maar zij kunnen ook dienen als wegwijzer, informatiepunt en zijn zij uw visitekaartje tijdens de open dag(en). Dat betekent dat onze acteurs zich inlezen in uw bedrijf.

Dus of u nu een open dag organiseert in de bouw, of de open dag in de chemische industrie, de open dag op de universiteit of de open monumentendagen met historisch entertainment? Wij zorgen voor het juiste entertainment op maat. Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Wij werkten reeds op de volgende open dagen: dag van de Chemie, open dag van de bouw, open dag van het MBO, open dag Nederlandse Universiteiten, open dagen Koninklijke Marine, open dag Koninklijke Luchtmacht, open dagen bloedbanken Sanquin, open dag Graafschap College, open dagen Rotterdamsebaan. e.v.a..

Hieronder vindt u suggesties voor diverse acts. Maar we hebben veel meer mogelijkheden. Let op: Staat uw keus er niet bij?
Dan maken we het graag op maat voor u!

Bel ons vrijblijvend voor een offerte op telefoonnummer: 0297-521919.

 

opendag Kinderbeestfeest
Rondleidingen bij Steinweg familiedag