nhar

Hallo Gaby en Michel,

Allereerst super bedankt voor jullie inzet gisteravond! Veel positieve berichten gehoord over jullie presentatie talent en natuurlijk ook over de hofdame van de koningin, zij/hij was magnifiek!

Ik vond het ook erg fijn dat jullie zo flexibel zijn, was af en toe wel nodig :). Kortom jullie waren en zijn een geweldig duo!

Nu het allemaal nog vers in het geheugen zit wil ik vragen of jullie willen aangeven wat er goed ging, maar met name wat er beter kan. Binnenkort evalueren we weer en dan kunnen we het meenemen.

Nogmaals heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Groeten,
Antoinette ter Haar

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...