nhar

Feestseizoen!

Sinterklaas en Kerstman

Ons hart gaat sneller kloppen van het feestelijke seizoen in november en december! Dat is niet zo gek, want Improvisatieacteurs.nl verzorgt al meer dan 25 jaar Sinterklaasbezoeken!
Sint en Pieten bezoeken bedrijven en instellingen. We verzorgen geen particuliere bezoekjes.
Kijk eens op onze speciale Sinterklaassite (hier mag een link naar de site: sinterklaasenpieten.nl) voor meer informatie!

Zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, komt de Kerstman al om de hoek kijken.

Onze Kerstman is misschien wel de mooiste van Nederland! Je boekt niet zomaar de eerste de beste. De Kerstman wordt uitgevoerd door een ervaren improvisatie acteur (Michel Rahn of collega) en draagt een prachtig luxe, op maat gemaakt kostuum en een echt haren baardstel.
Onze Kerstman richt zich op zakelijke events of bijeenkomsten, maar bel gerust voor de mogelijkheden!
Wist je dat wij ook digitaal in te zetten zijn met (bijvoorbeeld) kerstwensen voor jouw medewerkers. Ook voor de Kerst drive thru, of Teams meeting is deze professionele Kerstman in te zetten.

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...