nhar

Feestseizoen

Feestseizoen!

Sinterklaas en Kerstman

Ons hart gaat sneller kloppen van het feestelijke seizoen in november en december! Dat is niet zo gek, want Improvisatieacteurs.nl verzorgt al meer dan 25 jaar Sinterklaasbezoeken!
Sint en Pieten bezoeken bedrijven en instellingen. We verzorgen geen particuliere bezoekjes.
Kijk eens op onze speciale Sinterklaassite (hier mag een link naar de site: sinterklaasenpieten.nl) voor meer informatie!

Zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, komt de Kerstman al om de hoek kijken.

Onze Kerstman is misschien wel de mooiste van Nederland! Je boekt niet zomaar de eerste de beste. De Kerstman wordt uitgevoerd door een ervaren improvisatie acteur (Michel Rahn of collega) en draagt een prachtig luxe, op maat gemaakt kostuum en een echt haren baardstel.
Onze Kerstman richt zich op zakelijke events of bijeenkomsten, maar bel gerust voor de mogelijkheden!
Wist je dat wij ook digitaal in te zetten zijn met (bijvoorbeeld) kerstwensen voor jouw medewerkers. Ook voor de Kerst drive thru, of Teams meeting is deze professionele Kerstman in te zetten.

Kerstman huren
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...