nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Flower Trials bij Royal van Zanten

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni presenteerde Royal van Zanten een breed scala aan noviteiten en creatieve concepten tijdens de jaarlijks terugkerende FlowerTrials. Samen met bedrijven Danziger, Morel en Horteve trok Royal van Zanten een record aantal bezoekers.

Tijdens deze FlowerTrials kroop acteur Michel in de huid van Stan Irwin de broer van de beroemde overleden Australier Steve Irwin. Steve Irwin was beroemd om zijn dieren en broer Stan heeft zijn geluk gezocht in het veredelen van planten. In het bijzonder de pot chrysant FireWorks. Doel van Royal van Zanten was interactie creeren en mensen geinteresseerd krijgen in de FireWorks  Chrysant.

Bezoekers van de FlowerTrials kregen het verhaal te horen van Stan Irwin over de bloei van de Chrysant en werden uitgenodigd om een selfie te maken met de Fireworksbloem.

Zelfs de internationale vakpers maakte meerdere meldingen van Stan Irwin op de FlowerTrials 2017. (zie foto rechts)

Ook een acteur of actrice inzetten om uw product onmder de aandacht te brengen? Bel ons gerus op telefoonnummer: 0297-521919.

©Foto artikel: IL FLORICULTORE

Stan Irwin

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.