nhar

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni presenteerde Royal van Zanten een breed scala aan noviteiten en creatieve concepten tijdens de jaarlijks terugkerende FlowerTrials. Samen met bedrijven Danziger, Morel en Horteve trok Royal van Zanten een record aantal bezoekers.

Tijdens deze FlowerTrials kroop acteur Michel in de huid van Stan Irwin de broer van de beroemde overleden Australier Steve Irwin. Steve Irwin was beroemd om zijn dieren en broer Stan heeft zijn geluk gezocht in het veredelen van planten. In het bijzonder de pot chrysant FireWorks. Doel van Royal van Zanten was interactie creeren en mensen geinteresseerd krijgen in de FireWorks  Chrysant.

Bezoekers van de FlowerTrials kregen het verhaal te horen van Stan Irwin over de bloei van de Chrysant en werden uitgenodigd om een selfie te maken met de Fireworksbloem.

Zelfs de internationale vakpers maakte meerdere meldingen van Stan Irwin op de FlowerTrials 2017. (zie foto rechts)

Ook een acteur of actrice inzetten om uw product onmder de aandacht te brengen? Bel ons gerus op telefoonnummer: 0297-521919.

©Foto artikel: IL FLORICULTORE

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...