nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Galileo en Kepler tot leven gewekt

Kepler en Galileo tot leven gewektDe beroemde fysici Galileo en Kepler verwonderen zich op het Physics congres. 

Het Physics Congres vindt elk jaar in januari plaats in Veldhoven. Het is een groot congres dat een actueel overzicht van de fysica in Nederland biedt. Traditioneel wordt aan jonge onderzoekers de kans geboden om zichzelf en hun werk te presenteren samen met gerenommeerde namen uit de Nederlandse en internationale natuurkundige gemeenschap. Het programma vindt plaats in het NH Koningshof. Zo’n 2000 internationale gasten bezochten dit jaar het congres.

Het programma omvat congressen over licht en materie, Atomic, moleculaire en optische fysica, nanowetenschappen en nanotechnologie, statistische fysica en zachte gecondenseerde materie, oppervlakken en interfaces, Fysica van vloeistoffen, subatomaire fysica, Plasma en fusiefysica en sterk gecorreleerde systemen.

Onze acteurs Michel en Eric waren gevraagd om op dit evenement twee beroemde fysici tot leven te wekken. En zo kon het dus gebeuren de congresgangers Kepler en Galileo tegen het lijf liepen. De beide heren waren verbaasd, verwonderd en confronteerden de congresgangers met hun bevindingen.

Ook een beroemdheid uit lang vervlogen tijden tot leven wekken op uw evenement? Bel 0297-521919

©Foto’s: Bram Saeys

Kepler en Galileo

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.