nhar

Kepler en Galileo tot leven gewektDe beroemde fysici Galileo en Kepler verwonderen zich op het Physics congres. 

Het Physics Congres vindt elk jaar in januari plaats in Veldhoven. Het is een groot congres dat een actueel overzicht van de fysica in Nederland biedt. Traditioneel wordt aan jonge onderzoekers de kans geboden om zichzelf en hun werk te presenteren samen met gerenommeerde namen uit de Nederlandse en internationale natuurkundige gemeenschap. Het programma vindt plaats in het NH Koningshof. Zo’n 2000 internationale gasten bezochten dit jaar het congres.

Het programma omvat congressen over licht en materie, Atomic, moleculaire en optische fysica, nanowetenschappen en nanotechnologie, statistische fysica en zachte gecondenseerde materie, oppervlakken en interfaces, Fysica van vloeistoffen, subatomaire fysica, Plasma en fusiefysica en sterk gecorreleerde systemen.

Onze acteurs Michel en Eric waren gevraagd om op dit evenement twee beroemde fysici tot leven te wekken. En zo kon het dus gebeuren de congresgangers Kepler en Galileo tegen het lijf liepen. De beide heren waren verbaasd, verwonderd en confronteerden de congresgangers met hun bevindingen.

Ook een beroemdheid uit lang vervlogen tijden tot leven wekken op uw evenement? Bel 0297-521919

©Foto’s: Bram Saeys

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...