nhar

gezondzeker3
Gezond & Zeker organiseerde 27 en 28 oktober 2014 de elfde Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Zorg- en welzijnsmedewerkers kwamen massaal naar het congrescentrum in Nieuwegein voor ‘Innoveren met Zorg’. Alle ingrediënten voor een succesvol evenement waren aanwezig, een workshopprogramma met 52 workshops, een interessante informatiemarkt met een Kennisroute om gericht vragen te kunnen stellen aan leveranciers van hulpmiddelen etc.

Beide dagen werden de deelnemers verrast door een verrassende openingsact van Tuukje Gibossie (actrice Mascha Bakker) met een maatwerkverhaal over innoveren in de zorg. Tuukje liet de 900 deelnemers ook zelf aan het werk met de Kazoo (muziekinstrument) en liet de hele groep de Radetzky mars spelen. (zie ook Youtubevideo)

Acteur Michel Rahn nam de presentatie van de opening voor zijn rekening Onder andere met een interview van de oud-militairen Jehury van Deursen en Dennis van Heerden van het bedrijf Goodwork. Op maandag en dinsdag namen deze mannen telkens bijna 900 ergocoaches en veiligheidscoaches ‘mee’ op hun indrukwekkende patrouille in Afghanistan. Door te beschrijven wat zij op momenten van grote stress en spanning mee maakten, legden zij de link met agressie incidenten in de zorg. Een indrukwekkende presentatie die ademloos gevolgd werd door iedereen en een spontaan applaus uitlokte na afloop.

Verder zorgden acteurs van Improvisatieacteurs het entertainment tijdens de andere uren met o.a. zorgrobot Robbie. (zie ook foto’s)

Ook maatwerkentertainment? Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...