nhar

Gezond en Zekerdagen groot succes

gezondzeker3
Gezond & Zeker organiseerde 27 en 28 oktober 2014 de elfde Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Zorg- en welzijnsmedewerkers kwamen massaal naar het congrescentrum in Nieuwegein voor ‘Innoveren met Zorg’. Alle ingrediënten voor een succesvol evenement waren aanwezig, een workshopprogramma met 52 workshops, een interessante informatiemarkt met een Kennisroute om gericht vragen te kunnen stellen aan leveranciers van hulpmiddelen etc.

Beide dagen werden de deelnemers verrast door een verrassende openingsact van Tuukje Gibossie (actrice Mascha Bakker) met een maatwerkverhaal over innoveren in de zorg. Tuukje liet de 900 deelnemers ook zelf aan het werk met de Kazoo (muziekinstrument) en liet de hele groep de Radetzky mars spelen. (zie ook Youtubevideo)

Acteur Michel Rahn nam de presentatie van de opening voor zijn rekening Onder andere met een interview van de oud-militairen Jehury van Deursen en Dennis van Heerden van het bedrijf Goodwork. Op maandag en dinsdag namen deze mannen telkens bijna 900 ergocoaches en veiligheidscoaches ‘mee’ op hun indrukwekkende patrouille in Afghanistan. Door te beschrijven wat zij op momenten van grote stress en spanning mee maakten, legden zij de link met agressie incidenten in de zorg. Een indrukwekkende presentatie die ademloos gevolgd werd door iedereen en een spontaan applaus uitlokte na afloop.

Verder zorgden acteurs van Improvisatieacteurs het entertainment tijdens de andere uren met o.a. zorgrobot Robbie. (zie ook foto’s)

Ook maatwerkentertainment? Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...