nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Gezond en Zeker Live

Gezond en Zeker Live zorgcongres.

Improvisatieacteurs leverde de sidekick voor het live onlineprogramma van Gezond en Zeker Live.
Op 17 januari 2021 presenteerde Rob Koops het liveprogramma. Presentatrice Mascha was gevraagd om de vragen vanuit de chat voor te leggen aan de deskundigen en ondersteuning aan het algemene programma te geven en presentator Koops te ondersteunen.
In deze live interactieve talkshow, vanuit het NBC, praatte deskundigen uit de zorg je bij over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Van hen kreeg je praktische tips waar je de volgende dag dan ook direct mee aan de slag kunt gaan.

Ook een presentator of een sidekick nodig? Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.