nhar

gezondzekerdagen2015
Gezond & Zeker organiseerde 2 en 3 november 2015 de twaalfde Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Zorg- en welzijnsmedewerkers kwamen massaal naar het congrescentrum in Nieuwegein voor ‘Duurzaam Zorgen’. Alle ingrediënten voor een succesvol evenement waren aanwezig, een workshopprogramma met 50 workshops, een interessante informatiemarkt met een Kennisroute om gericht vragen te kunnen stellen aan leveranciers van hulpmiddelen etcetera.

Wereldrecord Indoor Huddle

Beide dagen werden de bezoekers verrast met een Guiness Book of Records recordpoging Indoor Huddle. De Huddle is een creatieve werkwijze bij het oplossen van problemen. Een ideale werkvorm voor ergocoaches en veiligheidscoaches om samen met hun collega’s duurzamer te zorgen. Olga Commandeur, beweegcoach bij uitstek, zette alle deelnemers op hun benen om hen ook fysiek te laten ervaren hoe ze zelf duurzamer door het leven kunnen gaan. Natuurlijk krijgen alle ergo- en veiligheidscoaches tips mee om de volgende dag in hun eigen organisatie met ‘Duurzaam Zorgen’ aan de slag te gaan.

De Gezond & Zeker Kennisdagen blijven in een behoefte voorzien. De aandacht vasthouden voor preventie van agressie en van fysieke belasting op de werkvloer in zorg en welzijn is voor veel ergocoaches en veiligheidscoaches nog vaak een uitdaging. Met twee volle workshopdagen zijn bijna tweeduizend bezoekers aan het congrescentrum in Nieuwegein weer geïnspireerd om verder te gaan met het ondersteunen van hun collega’s.

Improvisatieacteurs.nl verzorgden onder andere de presentatie op het podium de inzet van beweegcoach Olga Commandeur en drie fit coach acteurs die gedurende de tweedaagse de bezoekers vermaakten. Kijk hieronder voor een korte impressie hier naar het Duurzaam Zorgen journaal 2015! Ook entertainment nodig? Bel 0297-521919.

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...