nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

GFT wat doe je er mee?

De afvalverwerking in de gemeente  Uithoorn en De Kwakel was volgens de gemeenteraad nog niet echt optimaal en er werd besloten om het GFT apart in te zamelen.(Mede omdat dit ook door het Rijk verplicht werd.) Uithoorn heeft een duurzaamheidsagenda om op termijn aan de landelijke eisen te voldoen.

De focus bij de gemeente ligt op nog beter scheiden van afval.
Om de gemeente op een leuke manier te helpen bij de vragen die deze veranderingen met zich mee nemen. Hebben we de Afval Angels bedacht. Een dwarsdoorsnee van de Uithoornse bevolking die vragen hebben, net als iedere andere inwoner, en die vragen ook gewoon mogen stellen…..

Deze drie dames zijn te vinden in de Afvalkrant, en op video en wellicht in een later stadium ook live op locatie.

Meer weten? Of zelf ook Afval Angels ontwikkelen?
Bel Nhar Entertainment op nummer: 0297-521919.

 

Afval Angels

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.