nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Open dagen Graafschapcollege 2020

EHBO voor pubers Die niet kunnen kiezen

Op 31 januari en 1 februari 2020 gingen onze EHBO’ers aan de slag op het Graafschapcollege in Doetinchem.

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Onderwijsvragen. De EHBO’ers hadden als taak om toekomstige leerlingen en ouders te vragen of zij al keuzes hadden gemaakt. Voor de twijfelende studenten was er de mogelijkheid om een afspraak te maken met dokter Decaan. Waar gretig gebruik van werd gemaakt. Ook voor ouders was er een spoedpost ingericht als er behoefte was aan meer informatie over het MBO, niveaus, leerwegen, aanmelden, en studiekosten. Gewapend met een step met sirene en een heuse EHBO outfit spraken onze acteurs de bezoekers en studenten in de dop aan.

Ook ander entertainment nodig tijdens uw gastenontvangst?  Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919

Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

EHBO-Bob en Rob met de step

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.