nhar

Prinses Beatrix bezoekt Vispaleis Dries van den Berg.

Harderwijk 11 november 2018. Voor de opening van het nieuwe Vispaleis en Paling museum en het 40 jarig jubileum was Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix uitgenodigd om acte de presence te geven bij het openingsfeest. Uiteraard kwam de prinses maar wat graag, incognito, met haar Adjudant Van Deutekom en persoonsbeveiliger naar Harderwijk om daar middels een maatwerk speech Dries van den Berg en zoon Peter van den Berg te feliciteren met de opening van de nieuwe zaak.

Ter gelegenheid van de opening van het Paling museum nam de Prinses een “kunst”kleiwerk mee van haar zoon Willem Alexander, voor in het Paling museum dat ook op deze avond werd geopend.

Het was niet zo vreemd dat Dries van den Berg deze avond ook een lintje mocht ontvangen uit handen van de burgervader, Harm-Jan van Schaik, van de Gemeente Harderwijk. Of Prinses Beatrix iets met deze benoeming te maken had bleef onduidelijk….. In ieder geval zat de Prinses wel opvallend dicht naast de burgemeester……..

Ook Koninklijk entertainment inzetten?
Bel ons op nummer: 0297-521919

Dries leest voor van kunstwerk
Prinses Beatrix en Harm Jan van Schaik
Dries van den Berg ontvangt Lintje van HJVanSchaik

Quote Vismagazine : 
In een zeer goede en hilarische act van ‘HKH Prinses Beatrix’ en haar ‘adjudant Van Deutekom’ passeerden al allerlei lovende woorden de revue.

Foto: © Vismagazine

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...