nhar

Gaby en Mascha brengen met humor DE Pijnpunten in kaart.  

Deze week, zowel online/offline (dus hybride), het startschot gegeven voor integraal werken en denken. En dat binnen een organisatie die bol staat van de professionals en heel veel verschillende afdelingen!

Gaby en Mascha brachten met humor de pijnpunten in kaart en een (op het oog) redelijk eenvoudige oplossing voor het begin van een nieuw begin!

Geen zorgen, wij blijven mobiel en flexibel dus ook de online deelnemers kregen nog iets fysieks in handen!

Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Met een aantal medewerkers organiseerde ik een bijeenkomst, eentje waarvan we vooraf wisten dat veel aandacht zou vragen van de medewerkers en de stof soms wat taai zou zijn. Vanwege de corona-maatregelen was het niet mogelijk om de bijeenkomst op locatie te organiseren, dus dit zou nog meer vragen van de medewerkers. Om deze reden besloten we dat we er een beetje ‘luchtigheid’ in wilde brengen. Ik ken Mascha en Michel al heel lang en dacht gelijk aan hen! Maar… de bijeenkomst was al over 8 dagen!

Het contact was snel gelegd en toen er ruimte bleek in de agenda’s kon ik heel snel en fijn met hen schakelen. Na het idee van een startschot en een pauzemoment te hebben toegelicht, gingen Mascha en Gaby aan de slag. Ik heb hen voorzien van input aangaande het onderwerp en dit hebben ze perfect in een op maat gemaakte sketch gegoten! Wat was dat leuk om mee te maken, door de ervaring die zij hebben binnen zo veel verschillende bedrijven en met zo veel verschillende soorten mensen, werd de context direct goed begrepen en dit meegenomen in onze wensen.

Hoewel de uitvoering ook wat uitdagingen met zich meebracht door de gestelde corona-maatregelen, is ook hier heel goed mee om gegaan en konden door middel van een videoverbinding alle collega’s meegenieten. De reacties waren positief, de bijeenkomst was mede hier door geslaagd!

Leonie

Voorzitter, ICW&O

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...