nhar

Sjaan doopt Café om in HZH6 kroeg

Opening Holland Zingt Hazes Café in Ziggo Dome een feit.

Op donderdag 28 februari 2019 doopte kroegbazin Sjaan haar Backstage Café EST-1873 om in het Holland Zingt Hazes Café. Samantha Steenwijk, Roxeanne Hazes, Danny de Munk en Jeroen van der Boom waren aanwezig bij dat moment en gaven een miniconcert in deze bijzondere kroeg.

De vaderlandse pers was massaal uitgerukt om maar niets te hoeven missen van de openingshandeling en struikelden over elkaar heen voor het beste plaatje. Niet alleen de vaderlandse pers was aanwezig maar ook tientallen winnaars van een Hazes wedstrijd bij Shownieuws.

Quote van Metronieuws :”Kroegbazin die de gezelligheid erin gaat houden is de in bloemetjesjurk gehesen Sjaan, een dame met plat-Amsterdamse tongval en vooral heel veel mannelijke trekken. „Zo mensen, ik heb er een paar, maar hebben jullie gezien met wat voor tieten Roxeanne bedeeld is?”, schreeuwt ze over de persmenigte. En zo zit de Hazessfeer er meteen lekker in.”(lees hier het hele artikel)

Improvisatieacteurs was gevraagd om de kroegbaas te leveren voor Ziggo Dome. Ook een nogal aparte kroegbazin inhuren voor een opening? Bel ons op vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...