nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sjaan doopt Café om in HZH6 kroeg

Opening Holland Zingt Hazes Café in Ziggo Dome een feit.

Op donderdag 28 februari 2019 doopte kroegbazin Sjaan haar Backstage Café EST-1873 om in het Holland Zingt Hazes Café. Samantha Steenwijk, Roxeanne Hazes, Danny de Munk en Jeroen van der Boom waren aanwezig bij dat moment en gaven een miniconcert in deze bijzondere kroeg.

De vaderlandse pers was massaal uitgerukt om maar niets te hoeven missen van de openingshandeling en struikelden over elkaar heen voor het beste plaatje. Niet alleen de vaderlandse pers was aanwezig maar ook tientallen winnaars van een Hazes wedstrijd bij Shownieuws.

Quote van Metronieuws :”Kroegbazin die de gezelligheid erin gaat houden is de in bloemetjesjurk gehesen Sjaan, een dame met plat-Amsterdamse tongval en vooral heel veel mannelijke trekken. „Zo mensen, ik heb er een paar, maar hebben jullie gezien met wat voor tieten Roxeanne bedeeld is?”, schreeuwt ze over de persmenigte. En zo zit de Hazessfeer er meteen lekker in.”(lees hier het hele artikel)

Improvisatieacteurs was gevraagd om de kroegbaas te leveren voor Ziggo Dome. Ook een nogal aparte kroegbazin inhuren voor een opening? Bel ons op vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.