nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Hospitality bij het Leerwerkakkoord

De Dames verzorgen hospitality en zijn sidekick tijdens het leerwerkakkoord congres

De Dames, Tuukje Gibossie en Reinildis DuivenééDeWit waren op 30 juni 2022 in opdracht van VKOZ uit Rotterdam aanwezig tijdens de conferentie van het Leerwerkakkoord.

De Dames zorgden voor de ontvangst en verluchtiging tijdens het congres. Meer dan 170 bezoekers namen deel aan de Conferentie Leerwerkakkoord ‘Samenwerken aan de arbeidsmarkt van de toekomst!’. Een volle zaal, goede energie en veel nieuwe inspiratie bepaalden de sfeer. Ook zorgden de Dames voor hernieuwing van de geloften en interviewden deelnemers voor de aftermovie.

De Leerwerkakkoorden

In de Leerwerkakkoorden bundelen overheid, onderwijs en bedrijfsleven uit de arbeidsmarktregio Rotterdam – Rijnmond hun krachten. Dit doen zij voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de regio, waar plek is voor iedereen

Meer weten of ook de Dames inzetten tijdens je congres of conferentie?
Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Tuukje en Reinildis

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.