nhar

huishoudbeurs2016Voor Reclamefolder.nl mochten wij dit jaar de presentatie verzorgen op de stand en op het hoofdpodium tijdens de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI. Actrice Mandy en acteur Michel waren gevraagd om bezoekers aan te sporen de gratis App. te downloaden tijdens de beursdagen.
Als de bezoekers van de beurs de App. hadden gedownload kregen zij een goodiebag en een unieke wincode.

Aan het einde van ieder dag werden de prijswinnaars bekend gemaakt op het hoofdpodium van de RAI. Als sidekick van zanger en acteur Jim Bakkum presenteerden en assisteerden Mandy en Michel mee. Gedurende de negen daagse beursperiode zijn er elke dag huishoudpaketten, designstoelen, designkrukken, diverse waardecheques en elke dag een hoofdprijs. Deze hoofdprijs was een half jaar lang gratis Mini rijden. Naast de winactie presenteerden Michel en Mandy ook nog een Quiz op de stand waarin bezoekers prachtige prijzen konden winnen.

Reclamefolder.nl is een digitaal platform met 2,2 miljoen gebruikers die folders van landelijke en of lokale ketens in de gratis App. kunnen inzien.

Voor deze beurs hebben wij maatwerkkostuum, quizdesk en de acteurs geleverd. Meer weten of zelf acteurs en actrices inzetten tijdens uw beurs? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...