nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Huishoudbeurs 2016 voor Reclamefolder.nl

huishoudbeurs2016Voor Reclamefolder.nl mochten wij dit jaar de presentatie verzorgen op de stand en op het hoofdpodium tijdens de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI. Actrice Mandy en acteur Michel waren gevraagd om bezoekers aan te sporen de gratis App. te downloaden tijdens de beursdagen.
Als de bezoekers van de beurs de App. hadden gedownload kregen zij een goodiebag en een unieke wincode.

Aan het einde van ieder dag werden de prijswinnaars bekend gemaakt op het hoofdpodium van de RAI. Als sidekick van zanger en acteur Jim Bakkum presenteerden en assisteerden Mandy en Michel mee. Gedurende de negen daagse beursperiode zijn er elke dag huishoudpaketten, designstoelen, designkrukken, diverse waardecheques en elke dag een hoofdprijs. Deze hoofdprijs was een half jaar lang gratis Mini rijden. Naast de winactie presenteerden Michel en Mandy ook nog een Quiz op de stand waarin bezoekers prachtige prijzen konden winnen.

Reclamefolder.nl is een digitaal platform met 2,2 miljoen gebruikers die folders van landelijke en of lokale ketens in de gratis App. kunnen inzien.

Voor deze beurs hebben wij maatwerkkostuum, quizdesk en de acteurs geleverd. Meer weten of zelf acteurs en actrices inzetten tijdens uw beurs? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.