nhar

marinedagen2015De Marinedagen lokten in het weekend van 4, 5 en 6 juli zo’n 165.000 bezoekers naar Den Helder.

Bezoekers konden zich op de marinebasis verdiepen in alle vormen van optreden van de zeemacht, waar ook ter wereld. Op het terrein van het Marinebedrijf kregen de gasten een indruk van wat er bij het onderhouden en verbeteren van marineschepen en onderzeeboten allemaal komt kijken.

“De aangename sfeer, de zeer ruime belangstelling én het enthousiasme van het publiek maakten de Marinedagen tot een groot succes”, aldus Commandant Zeestrijdkrachten Luitenant-generaal der mariniers Rob Verkerk.
Improvisatieacteurs.nl droeg, met meerdere acteurs, bij aan het welslagen van dit evenement in Den Helder met onder andere de Look a Like van Zeeheld Michiel de Ruyter.

Ook maatwerkentertainment inzetten voor de regulatie van bezoekersstromen of om uw boodschap duidelijk te maken? Bel ons vandaag nog op nummer: 0297-521919 of stuur ons een E-mail.

 

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...