nhar

Improvisatieacteurs aan het werk tijdens Marinedagen 2015

marinedagen2015De Marinedagen lokten in het weekend van 4, 5 en 6 juli zo’n 165.000 bezoekers naar Den Helder.

Bezoekers konden zich op de marinebasis verdiepen in alle vormen van optreden van de zeemacht, waar ook ter wereld. Op het terrein van het Marinebedrijf kregen de gasten een indruk van wat er bij het onderhouden en verbeteren van marineschepen en onderzeeboten allemaal komt kijken.

“De aangename sfeer, de zeer ruime belangstelling én het enthousiasme van het publiek maakten de Marinedagen tot een groot succes”, aldus Commandant Zeestrijdkrachten Luitenant-generaal der mariniers Rob Verkerk.
Improvisatieacteurs.nl droeg, met meerdere acteurs, bij aan het welslagen van dit evenement in Den Helder met onder andere de Look a Like van Zeeheld Michiel de Ruyter.

Ook maatwerkentertainment inzetten voor de regulatie van bezoekersstromen of om uw boodschap duidelijk te maken? Bel ons vandaag nog op nummer: 0297-521919 of stuur ons een E-mail.

 

Marinedagen 2015
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...