nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Jaap en Joep ondersteunen Businesschallenge Make A Wish Nederland

jaap_joep_dolfi2014Op donderdag 19 juni 2014, tijdens een business challenge van Make A Wish Nederland, in het Dolfinarium in Harderwijk kwam Michel Rahn in actie als Jaap om de actie Strooigoed 2014 onder de aandacht te brengen. Samen met collega acteur Gaby (Joep) verkochten zij dozen strooigoed voor het goede doel. Uiteraard mochten Jaap en Joep met ambassadrice Wendy van Dijk van Make A Wish Nederland op de foto. Ook maakten Jaap en Joep een zogenaamde Selphie van de deelnemers.

Jaarlijks organiseert Make-A-Wish Nederland in samenwerking met de Wibra de sympathieke actie “Actie Strooigoed!”. Hierbij worden scholen, bedrijven, serviceclubs en diverse andere partijen gevraagd om zakjes kruidnoten te (ver)kopen voor € 1,50 per stuk, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Nhar Entertainment VOF heeft zich verbonden aan Make A Wish en steunt de actie Strooigoed. Meer informatie? Kijk op:www.actiestrooigoed.nl

Voor boekingen van Jaap en Joep stuur een E-mail of bel: 0297-521919.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.