nhar

Jaap bij viering 10jr. MFC Mozaiek in Espel

IMG_7885Zaterdag 7 februari 2015 is het 10-jarig bestaan van MFC ’t Mozaïek in Espel groots gevierd. Vele dorpsbewoners kwamen op bezoek in ’t Mozaïek, waar ze op ludieke wijze werden ontvangen door onze acteur Jaap van Stempelgem. Ook zorgde onze acteur als master of ceremonies dat de dag aan elkaar gepraat werd met een vleugje humor. Het succes van dit Multifunctioneel Centrum ’t Mozaïek zit volgens betrokkenen in de laagdrempeligheid van het gebouw (in het gebouw zitten onder meer de huisarts, fysiothearapeut, een kerk, muziekschool, rouwkamer, kinderopvang en een ontmoetingscentrum). ’t Mozaïek was een van de eerste multifunctionele centra in de Noordoostpolder die zoveel doelgroepen en verenigingen een plek wist te geven.

Wilt u ook een acteur inzetten om een feest luister bij te zetten of wilt u een presentator met een knipoog? Bel: 0297-521919.

©Foto: Chantal van Breugel

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...