nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Jaap bij viering 10jr. MFC Mozaiek in Espel

IMG_7885Zaterdag 7 februari 2015 is het 10-jarig bestaan van MFC ’t Mozaïek in Espel groots gevierd. Vele dorpsbewoners kwamen op bezoek in ’t Mozaïek, waar ze op ludieke wijze werden ontvangen door onze acteur Jaap van Stempelgem. Ook zorgde onze acteur als master of ceremonies dat de dag aan elkaar gepraat werd met een vleugje humor. Het succes van dit Multifunctioneel Centrum ’t Mozaïek zit volgens betrokkenen in de laagdrempeligheid van het gebouw (in het gebouw zitten onder meer de huisarts, fysiothearapeut, een kerk, muziekschool, rouwkamer, kinderopvang en een ontmoetingscentrum). ’t Mozaïek was een van de eerste multifunctionele centra in de Noordoostpolder die zoveel doelgroepen en verenigingen een plek wist te geven.

Wilt u ook een acteur inzetten om een feest luister bij te zetten of wilt u een presentator met een knipoog? Bel: 0297-521919.

©Foto: Chantal van Breugel

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.