nhar

JUBILARISSEN verrast met maatwerkverhaal met Tuukje Gibossie

Jubilarissen in het zonnetje zetten hoe doe je dat?
Hoe zorg je ervoor dat een groep van 35 jubilarissen heerlijk eet, in het zonnetje wordt gezet en iets bijzonders meemaakt?

Wij bedachten dat er een maatwerk voorleesverhaal moest komen. Een metafoor waarin iedere medewerker van het betreffende bedrijf zich kan herkennen.
Mascha schreef het en werkte het uit en zorgde er samen met INQ Events voor dat alter-ego Tuukje Gibossie niet alleen de avond aan elkaar praatte, maar ook alle gasten ademloos naar haar liet luisteren. Inclusief ouderwetse leunstoel en schemerlamp.

Meer weten of een speech op maat nodig?  Bel nu 0297-521919

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...