nhar

JUBILEUM VAN GOGH MUSEUM.
Tuukje en Reinildis waren er Bij!

Amsterdam : 02062023

Op 2 juni 2023 schitterden De Dames, Reinildis en Tuukje, in de schijnwerpers tijdens het 50-jarig jubileum van het Van Gogh Museum. In opdracht van het museum, vertegenwoordigd door Jessica van Diemen (VlijmEvents), stonden de Dames hun “mannetje” in een onvergetelijke viering. Dit buitengewone evenement werd bijgewoond door niemand minder dan Prinses Beatrix, genodigden en 100 gelukkige prijswinnaars.

De rol van De Dames was cruciaal op deze speciale dag. Ze begeleidden de 100 prijs winnaars met gratie en charme terwijl ze hen door het museum leidden. Bovendien namen ze de verantwoordelijkheid op zich voor het aankondigen van verschillende belangrijke momenten gedurende het evenement, waardoor de feestvreugde en het gevoel van betrokkenheid werden versterkt.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het bijwonen van toespraken en een onvergetelijk optreden van het Concertgebouworkest, allemaal op de speciaal gecreëerde middenstip op het Museumplein. Samen met Prinses Beatrix deelden De Dames dit magische moment met de winnaars, waarbij de nadruk lag op het vieren van 50 jaar Van Gogh Museum.

Dit jubileum-evenement markeerde niet alleen een mijlpaal voor het museum, maar ook voor de Dames, die met hun professionaliteit en toewijding een onvergetelijke ervaring creëerden voor de aanwezigen. Het was een dag vol kunst, cultuur en geschiedenis, en De Dames speelden een cruciale rol in het succes ervan.

Bij het Jubileum van het Van Gogh Museum draaide alles om het vieren van 50 jaar toewijding aan de nalatenschap van Vincent van Gogh. De betrokkenheid van De Dames maakte dit jubileum onvergetelijk en benadrukte het belang van kunst en cultuur in onze samenleving.

Na het bezoek gingen de Dames zelf nog even het museum bekijken……. (Zie video)

Meer weten of ook acteurs inzetten?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...