nhar

In opdracht van The Vocal Company en Buurtbeheer Centrum Uithoorn ging de Kerstman samen met zijn Kerstelfje op pad om wisselbekers uit te reiken aan winnaars van het Uithoornse Lichtjesfeest. Het Lichtjesfeest is een initiatief van Buurtbeheer Centrum Uithoorn en bedoeld om de de sfeer tijdens de donkere dagen en de lockdown letterlijk te verlichten.

Vele Uithoornse bewoners gaven gehoor aan de oproep van Buurtbeheer Centrum om de woning of de tuin te versieren. Sommige bewoners hadden hun handen ineengeslagen om er gezamenlijk iets moois van te maken.
Niet alleen bezochten de Kerstman en zijn kerstelfje de winnaars maar staken zij ook een aantal ondernemers een hart onder de riem, en zongen zij diverse buurtbewoners en nieuwkomers in de buurt toe. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter.

Ook een act op maat aan de deur of op locatie nodig? Bel ons dan vandaag nog vrijblijvend op 0297-521919.

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...