nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Kerstman deelt lichtjesbokaal uit aan prijswinnaars

In opdracht van The Vocal Company en Buurtbeheer Centrum Uithoorn ging de Kerstman samen met zijn Kerstelfje op pad om wisselbekers uit te reiken aan winnaars van het Uithoornse Lichtjesfeest. Het Lichtjesfeest is een initiatief van Buurtbeheer Centrum Uithoorn en bedoeld om de de sfeer tijdens de donkere dagen en de lockdown letterlijk te verlichten.

Vele Uithoornse bewoners gaven gehoor aan de oproep van Buurtbeheer Centrum om de woning of de tuin te versieren. Sommige bewoners hadden hun handen ineengeslagen om er gezamenlijk iets moois van te maken.
Niet alleen bezochten de Kerstman en zijn kerstelfje de winnaars maar staken zij ook een aantal ondernemers een hart onder de riem, en zongen zij diverse buurtbewoners en nieuwkomers in de buurt toe. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter.

Ook een act op maat aan de deur of op locatie nodig? Bel ons dan vandaag nog vrijblijvend op 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.