nhar

Kerstman deelt lichtjesbokaal uit aan prijswinnaars

In opdracht van The Vocal Company en Buurtbeheer Centrum Uithoorn ging de Kerstman samen met zijn Kerstelfje op pad om wisselbekers uit te reiken aan winnaars van het Uithoornse Lichtjesfeest. Het Lichtjesfeest is een initiatief van Buurtbeheer Centrum Uithoorn en bedoeld om de de sfeer tijdens de donkere dagen en de lockdown letterlijk te verlichten.

Vele Uithoornse bewoners gaven gehoor aan de oproep van Buurtbeheer Centrum om de woning of de tuin te versieren. Sommige bewoners hadden hun handen ineengeslagen om er gezamenlijk iets moois van te maken.
Niet alleen bezochten de Kerstman en zijn kerstelfje de winnaars maar staken zij ook een aantal ondernemers een hart onder de riem, en zongen zij diverse buurtbewoners en nieuwkomers in de buurt toe. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter.

Ook een act op maat aan de deur of op locatie nodig? Bel ons dan vandaag nog vrijblijvend op 0297-521919.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...