nhar

Kerstman heeft u een bonnetje?

Politie vlogger Jan-Willem maakt Kerstvideospecial.

Politievlogger Jan-Willem, bekend van zijn populaire vlogvideo’s over de politie, wilde samen met het basisteam Politie Aalsmeer-Uithoorn een Kerstspecial maken. In de video is er een verdachte situatie op de Bloemenveiling Aalmeer waarna de Kerstman moet verschijnen en zijn bonnetje moet laten zien. (Check de video hieronder)

Improvisatieacteurs werd gevraagd om de Kerstpakjes van de kerstelfjes en de Kerstman te leveren voor deze video. Uiteraard werkten we graag mee aan dit project.

Als verrassing werden er aan de kijkers van de video vijf Kerstverrassingen weg gegeven. Deze actie was bedacht om mensen een klein beetje een hart onder de riem te steken in deze rare Coronaperiode.

Deze video werd gemaakt in samenwerking met Flora Holland, Politie Aalsmeer-Uithoorn, politievlogger Jan-Willem en Improvisatieacteurs.

Mensen in het zonnetje zetten met een typetje of serieus? Online of op locatie? Bel ons nu! Vrijblijvend overleg op nummer: 0297-521919 

foto op veilingvloer
Kerstman en Kerstelfjes
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...