nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Kerstman heeft u een bonnetje?

Politie vlogger Jan-Willem maakt Kerstvideospecial.

Politievlogger Jan-Willem, bekend van zijn populaire vlogvideo’s over de politie, wilde samen met het basisteam Politie Aalsmeer-Uithoorn een Kerstspecial maken. In de video is er een verdachte situatie op de Bloemenveiling Aalmeer waarna de Kerstman moet verschijnen en zijn bonnetje moet laten zien. (Check de video hieronder)

Improvisatieacteurs werd gevraagd om de Kerstpakjes van de kerstelfjes en de Kerstman te leveren voor deze video. Uiteraard werkten we graag mee aan dit project.

Als verrassing werden er aan de kijkers van de video vijf Kerstverrassingen weg gegeven. Deze actie was bedacht om mensen een klein beetje een hart onder de riem te steken in deze rare Coronaperiode.

Deze video werd gemaakt in samenwerking met Flora Holland, Politie Aalsmeer-Uithoorn, politievlogger Jan-Willem en Improvisatieacteurs.

Mensen in het zonnetje zetten met een typetje of serieus? Online of op locatie? Bel ons nu! Vrijblijvend overleg op nummer: 0297-521919 

foto op veilingvloer
Kerstman en Kerstelfjes

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.