nhar

His Royal Highness The Prince of KentOp woensdag 15 mei 2013 was er Koninklijk bezoek aan het Verkeersplein van Shell en Veilig Verkeer Nederland.

His Royal Highness Prince Michael of Kent bezocht het Verkeersplein in het kader van zijn bezoek aan de Shell Eco Marathon bij Ahoy Rotterdam. De prins was hier vanwege de uitreiking van de Prince Michael International Road Safety Award aan Shell.

De prins sprak onder andere meer met onze acteur (die de rol van politiebrigadier Joss van Uppelschoten vervuld) en complimenteerde de werkwijze die Veilig Verkeer Nederland en Shell samen brengen in dit project wat door heel Nederland toert.

De prins was prima op de hoogte van het reilen en zeilen van het verkeerspleinproject aldus Michel Rahn, in zijn rol als politieagent Joss van Uppelschoten, die het gesprek als zeer vrolijk en inspirerend beschreef.

Meer weten over Improvisatieacteurs.nl bel 0297-521919

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...