nhar

Koninklijk bezoek mobiel Verkeersplein

His Royal Highness The Prince of KentOp woensdag 15 mei 2013 was er Koninklijk bezoek aan het Verkeersplein van Shell en Veilig Verkeer Nederland.

His Royal Highness Prince Michael of Kent bezocht het Verkeersplein in het kader van zijn bezoek aan de Shell Eco Marathon bij Ahoy Rotterdam. De prins was hier vanwege de uitreiking van de Prince Michael International Road Safety Award aan Shell.

De prins sprak onder andere meer met onze acteur (die de rol van politiebrigadier Joss van Uppelschoten vervuld) en complimenteerde de werkwijze die Veilig Verkeer Nederland en Shell samen brengen in dit project wat door heel Nederland toert.

De prins was prima op de hoogte van het reilen en zeilen van het verkeerspleinproject aldus Michel Rahn, in zijn rol als politieagent Joss van Uppelschoten, die het gesprek als zeer vrolijk en inspirerend beschreef.

Meer weten over Improvisatieacteurs.nl bel 0297-521919

His Royal Highness The Prince of Kent
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...