nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Koninklijk bezoek mobiel Verkeersplein

His Royal Highness The Prince of KentOp woensdag 15 mei 2013 was er Koninklijk bezoek aan het Verkeersplein van Shell en Veilig Verkeer Nederland.

His Royal Highness Prince Michael of Kent bezocht het Verkeersplein in het kader van zijn bezoek aan de Shell Eco Marathon bij Ahoy Rotterdam. De prins was hier vanwege de uitreiking van de Prince Michael International Road Safety Award aan Shell.

De prins sprak onder andere meer met onze acteur (die de rol van politiebrigadier Joss van Uppelschoten vervuld) en complimenteerde de werkwijze die Veilig Verkeer Nederland en Shell samen brengen in dit project wat door heel Nederland toert.

De prins was prima op de hoogte van het reilen en zeilen van het verkeerspleinproject aldus Michel Rahn, in zijn rol als politieagent Joss van Uppelschoten, die het gesprek als zeer vrolijk en inspirerend beschreef.

Meer weten over Improvisatieacteurs.nl bel 0297-521919

His Royal Highness The Prince of Kent

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.