nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Koninklijke ontvangst

Royale ontvangst door lakei

De heer Vink van vereniging Onbeperkt Lezen vierde zijn 40 jaar werkjubileum in Den Haag. Dat mocht ondanks de coronamaatregelen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Daarom werd Lakei Constant Bleij uitgeleend door de beschermvrouwe van de vereniging H.K.H. Prinses Laurentien. Lakei Constant Bleij toog voor de gelegenheid hij naar Den Haag voor de gastenontvangst. Ook nam hij een speciale felicitatievideo van de Prinses mee om te laten zien op deze middag. Verder fungeerde hij als smeerolie voor de middag om alles soepeltjes te laten verlopen.

Meer weten of zelf ook de lakei inzetten tijdens een jubileumfeest? Bel improvisatieacteurs op nummer 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Constant, Hartelijk dank voor de Royale ondersteuning. Het werd zo een feestelijke bijeenkomst!

 

Monique Oudshoorn

directeur , vereniging Onbeperkt Lezen

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.