nhar

Royale ontvangst door lakei

De heer Vink van vereniging Onbeperkt Lezen vierde zijn 40 jaar werkjubileum in Den Haag. Dat mocht ondanks de coronamaatregelen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Daarom werd Lakei Constant Bleij uitgeleend door de beschermvrouwe van de vereniging H.K.H. Prinses Laurentien. Lakei Constant Bleij toog voor de gelegenheid hij naar Den Haag voor de gastenontvangst. Ook nam hij een speciale felicitatievideo van de Prinses mee om te laten zien op deze middag. Verder fungeerde hij als smeerolie voor de middag om alles soepeltjes te laten verlopen.

Meer weten of zelf ook de lakei inzetten tijdens een jubileumfeest? Bel improvisatieacteurs op nummer 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Constant, Hartelijk dank voor de Royale ondersteuning. Het werd zo een feestelijke bijeenkomst!

 

Monique Oudshoorn

directeur , vereniging Onbeperkt Lezen

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...