nhar

Vastgoedbeschermer valt op op de Provada 2019

Agent Ad met de Lange Lat valt goed op op de beurs in de Amsterdamse Rai. Gewapend met een goede babbel en een wapenschild met daarop de tekst ‘Goed Verhaal’ spreekt hij menig bezoeker aan. Onze acteur stapt op iedereen af op deze vastgoedbeurs en vraagt de bezoekers naar hun verhaal. Als hij verhalen heeft ontfutseld dan vertelt hij het verhaal van Vastgoedbeschermer en koppelt bezoekers aan de standbemanning.

Dat Vastgoedbeschermer opvalt is ook het Vastgoedjournaal  niet ontgaan. Zij spotten onze acteur op de beurs en schrijven over hem.
De stand wordt zelfs genomineerd tot één van de beste stands van de Provada 2019. Journalist Sandra Lissenberg schrijft: Wie is hem niet tegengekomen? De vrolijke politieman met een ‘goed verhaal’ bij de stand van vastgoedbeschermer. Hij hoeft geen krakers meer weg te jagen. Een frisse gele stand met kleurrijke punkers krakers die zo berucht waren in de jaren 80. Leuk gedaan! Is het u trouwens ook opgevallen dat de politieman verdacht veel lijkt op de punker op de achterwand?

Maar ook New Business Radio haalt de spraakzame politieman in de radiostudio en Fabienne de Vries en Ron Lemmens interviewen hem.

Ook opvallen en samen een concept bedenken? Bel ons vrijblijvend voor een Goed Verhaal…… Bel 0297-521919 of stuur een E-mail.

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Michel, huisvriend, je bent een topper. Wat hebben we weer gelachen. Dankjewel!

Dennis van Roon

Directeur , De Vastgoedbeschermer

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...