nhar

Kraken gaat door…….

Vastgoedbeschermer valt op op de Provada 2019

Agent Ad met de Lange Lat valt goed op op de beurs in de Amsterdamse Rai. Gewapend met een goede babbel en een wapenschild met daarop de tekst ‘Goed Verhaal’ spreekt hij menig bezoeker aan. Onze acteur stapt op iedereen af op deze vastgoedbeurs en vraagt de bezoekers naar hun verhaal. Als hij verhalen heeft ontfutseld dan vertelt hij het verhaal van Vastgoedbeschermer en koppelt bezoekers aan de standbemanning.

Dat Vastgoedbeschermer opvalt is ook het Vastgoedjournaal  niet ontgaan. Zij spotten onze acteur op de beurs en schrijven over hem.
De stand wordt zelfs genomineerd tot één van de beste stands van de Provada 2019. Journalist Sandra Lissenberg schrijft: Wie is hem niet tegengekomen? De vrolijke politieman met een ‘goed verhaal’ bij de stand van vastgoedbeschermer. Hij hoeft geen krakers meer weg te jagen. Een frisse gele stand met kleurrijke punkers krakers die zo berucht waren in de jaren 80. Leuk gedaan! Is het u trouwens ook opgevallen dat de politieman verdacht veel lijkt op de punker op de achterwand?

Maar ook New Business Radio haalt de spraakzame politieman in de radiostudio en Fabienne de Vries en Ron Lemmens interviewen hem.

Ook opvallen en samen een concept bedenken? Bel ons vrijblijvend voor een Goed Verhaal…… Bel 0297-521919 of stuur een E-mail.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Michel, huisvriend, je bent een topper. Wat hebben we weer gelachen. Dankjewel!

Dennis van Roon

Directeur , De Vastgoedbeschermer

Provada2019
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...