nhar

Lakei aanwezig bij 50 jarig jubileum Park Boswijk

 Lakei Jan SteedsBleij bezoekt Park Boswijk

Doorn: 21062023
Park Boswijk in Doorn bestaat 50 jaar en heeft de hulp ingeroepen van Lakei Jan Steedsbleij.

Lakei Jan Steedsbleij werd voor dit jubileum uitgeleend door de Koninklijke Familie omdat ze op staatsbezoek in België waren. Jan hielp als Cermoniemeester de organisatie bij de ontvangst en maakte kennis met de bewoners van het centrum.

Een drietal bewoners die respectievelijk 42, 26 en 23 jaar bij Park Boswijk wonen, gaven vandaag het startsein voor de lustrumactiviteiten. Dit onder het toeziend oog van burgemeester Frits Naafs en circa 175 andere bewoners. Uiteraard hielp Jan met de officiele plichtplegingen en ging ook rond met de bruine fruitschaal.
Omdat Jan sinds kort op cursus zit van Hans Klok verraste hij diverse tafels met een goochelact….. Na de borrel was er nog een gezellige barbecue.

©Foto’s: Park Boswijk.

Meer weten of ook acteurs inzetten?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Wat een geweldige aanvulling was Lakei Jan Steedsbleij vandaag tijdens het startsein van onze lustrumactiviteiten. Hij dacht vooraf mee, kon zich inleven in onze doelgroep en zorgde voor leuke verrassende extra’s. Van harte aanbevolen!

Joanne- Korrel de Boon

General Manager, Park Bowijk

Lakei Jan Steedsbleij
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...