nhar

Landelijke Sinterklaas intocht 2015 in Meppel

sinterklaasDe landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar in Meppel. De goedheiligman en zijn Pieten meren op zaterdag 14 november aan in de binnenstad.

Het is voor het eerst dat de landelijke intocht in Drenthe plaatsvindt.

Burgemeester Westmaas is trots met de komst van Sinterklaas. “Het is geweldig dat wij Sinterklaas dit jaar als eerste mogen verwelkomen in ons land”, zegt hij tegen de NTR. “Deze dag is meteen ook het startsein voor alle kinderen om hun schoen weer te zetten.”

Ook Jacques Tichelaar, commissaris van de koning, kan niet wachten. “Ik geloof in Sinterklaas. Voor mij gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.”

Ook dit jaar verzorgt Dieuwertje Blok de presentatie op locatie. Jeroen Kramer, één van de vaste verslaggevers van Het Sinterklaasjournaal, staat haar op de kade bij. De NTR doet verslag van de intocht in een speciale – extra lange – aflevering van Het Sinterklaasjournaal op zaterdag 14 november van 12.00 – 13.15 uur op NPO Zapp. Op het digitale themakanaal Z@ppelin 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen.

Improvisatieacteurs.nl verzorgt al jaren de agenda van Sinterklaas zijn Pieten en zijn trouwe schimmel Amerigo (zie foto). Kijk ook op onze website Sint.Amsterdam

Zelf ook Sinterklaas en Pieten boeken? Bel: 0297-521919

Sinterklaas
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...